02-12-2021 11:09 AM – rediģēja 02-12-2021 11:14 AM
Labdien!
Vairāk, kā nedēļu aktīvi izmantoju Samsung Galaxy S21 brīnumu, ik pa laikam sakaros ar dažādām programmatūras nepilnībām. Viena no nepilnībām, kas šobrīd viss vairāk man traucē ir “Samsung dual app” funkcija kopā ar Whatsapp aplikāciju. Izmantojot otru Whatsapp kontu uz Whatsapp dual, šobrīd nedarbojas iespēja nosūtīt un lejupielādēt multimedija failus (attēli, video, audi utt..) Kļūdu paziņojumi – “The media file doesn't exists on your internal storage” vai “Can't set up the recorder now, please try again later”.
Manuprāt problēma ir saistīta ar “Samsung dual app” funkcijas jaunievedumu – Duālā ziņapmaiņas krātuve (Internal storage – Dual Messenger), kas liedz nepieciešamās piekļuves tiesības Whatsapp aplikācijas zem šis jaunās duālas krātuves.
Jautājums: Kā šo labot?
Paldies!
Atrisināts! Doties uz risinājumu
02-12-2021 03:22 PM – rediģēja 02-12-2021 03:25 PM
Problēma novērsta. Vaina nebija WhatsApp lietotnē, bet gan piekļuves tiesībās, kā es no paša sākuma rakstīju - "Manuprāt problēma ir saistīta ar “Samsung dual app” funkcijas jaunievedumu – Duālā ziņapmaiņas krātuve (Internal storage – Dual Messenger), kas liedz nepieciešamās piekļuves tiesības Whatsapp aplikācijas zem šis jaunās duālas krātuves."
02-12-2021 12:46 PM
Sveiks, @Namejs!
Ļoti žēl dzirdēt, ka esi saskāries ar šādu problēmu. Diemžēl šobrīd šai problēmai risinājumu nevarēsim piedāvāt, taču kā variantu vari pamēģināt lejupielādēt un izmantot WhatsApp Business lietotni, vienlaikus deaktivizējot duālās ziņapmaiņas iespēju.
Tam vajadzētu darboties ar Tavu otro numuru un ļaut nosūtīt un lejupielādēt multimediju failus.
Dod, lūdzu, mums ziņu, vai izdevās!
Samsung Community komanda
02-12-2021 01:24 PM
Paldies! Man svarīgi bija saprast vai tā ir globāla problēma. Šobrīd apejas risinājumi neinteresē. Nāksies gaidīt labojums. WhatsApp Business lietotne man neder, jo ikdienā kontaktējos ar WhatsApp lietotnes lietotājiem, kas šajā gadījumā kalpo kā atslēgvārds. WhatsApp Business lietotnei bieži notiek dažādas tehniskas problēmas tieši ziņapmaiņas laikā ar WhatsApp lietotni, bet tas ir cits stāsts, kas neattiecas uz šīs dienas jautājumu.
02-12-2021 01:39 PM
Skumji ir tas, ka tik dārgam aprīkojumam ir problēmas tajos specifiskajos risinājumos, kuri iecienīti jau kopš Samsung Galaxy S9 sērijas laika un kam būtu jādarbojas tik pat precīzi, kā pulkstenim. Tas tik pierāda to, ka šobrīd jaunie produkti tiek izgatavoti, pateicoties mārketingam, ļoti pavirši, kas bieži vien tiek nemitīgi lāpīti un kļūst pilnvērtīgi lietojami tikai aptuveni pēc pusotra gada. Gala lietotājs tiek ievilkts testa poligona burbulī, kam nākas cīnīties ar visām kļūdām, kurām nevajadzēja nonākt produkcijas apritē. Kaut kā tā...
Veiksmīgu jums dienu!
02-12-2021 02:06 PM
Šī problēmas cēlonis saistīts ar lietotnes nesaderību ar Android 12. Whataspp atjauninājumi šo problēmu atrisinātu - jāgaida tie. 😊
Samsung Community komanda
02-12-2021 02:44 PM
Izrādās, ka šī problēma pastāv jau kādu laiku, precīzāk no One UI 3.1 laika, kas pārnesās arī uz One UI 4 - https://www.sammobile.com/news/samsung-working-fix-whatsapp-dual-messenger-file-sharing-issue/
Neliels novērojums - Android 12 ar WhatsApp lietotni darbojas lieliski, bet Android 12 un Samsung dual app ar WhatsApp nedarbojas korekti. Cerēsim, ka šis akmens ir tikai WhatsApp dārziņā.
02-12-2021 03:22 PM – rediģēja 02-12-2021 03:25 PM
Problēma novērsta. Vaina nebija WhatsApp lietotnē, bet gan piekļuves tiesībās, kā es no paša sākuma rakstīju - "Manuprāt problēma ir saistīta ar “Samsung dual app” funkcijas jaunievedumu – Duālā ziņapmaiņas krātuve (Internal storage – Dual Messenger), kas liedz nepieciešamās piekļuves tiesības Whatsapp aplikācijas zem šis jaunās duālas krātuves."