Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Slow motion

(Téma vytvořeno: 15-04-2020 04:31 PM)
889 Zobrazení
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat proč se mi ten slow motion seká. Natočeno ve 4K 60fps.

Zkoušel jsem i Full HD 60fps a taky se to seká.

Může to být skrz těch 60fps?

Video sem nejde nahrát

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jirka7 

Myslíte Slowmotion video s nižším zpomalením, nebo Superslowmotion video ? Nejsem si jistý, že by se video nahrávalo ve 4k 60fps, určitě ne superslowmo, to se nahrává maximálně v HD rozlišení.

Neukládáte video na paměťovou kartu, nebo do paměti telefonu? Je možné, že se to seká kvůli pomalé paměťové kartě. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jirka7 

Myslíte Slowmotion video s nižším zpomalením, nebo Superslowmotion video ? Nejsem si jistý, že by se video nahrávalo ve 4k 60fps, určitě ne superslowmo, to se nahrává maximálně v HD rozlišení.

Neukládáte video na paměťovou kartu, nebo do paměti telefonu? Je možné, že se to seká kvůli pomalé paměťové kartě. 

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Do mobilu to ukládám. Jo já to spletl slow motion je jen ve full hd.

Ale stejně se to seká

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A jakou jste natáčel scénu? Pokud video nahrajete do PC tak se seká také ? Děkuji 

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Ve sklenici mám vodu a druhou sklenicí dolívám zbytek vody a to natáčím. A jak to teče,tak se v té vodě dělají bublinky a to se sekalo.

Ne v počítači jsem to nezkoušel,ale zkusím

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, superslowmotion potřebuje opravdu hodně světla. Sám jsem to doma zkoušel nasvitit vším, co jsem měl po ruce, ale nestačí to. Důvod je prostý. Video se nahrává v 960 snímcích za sekundu. To je opravdu hodně krátký čas. Telefon nemůže navíc moc zvedat citlivost, protože by to pak zase hodně šumělo. Děje se tudíž to, že se občas musí natáčet v trochu delším čase a na 960 fps se to přepočítá. Když už se naskládá moc snímků delších, než je zdrávo, objeví se záškub.

Jediné řešení je hodně svítit nebo nejlépe natáčet venku za denního světla.

Předpokládám, že se bavíme o těchto zásecích:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Libb
MegaStar
Možnosti

@Jirka7 Můžete to zkusit natočit na denním světle, jestli ty záseky zmizí?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jirka7 Jak říká Libb, tahle funkce potřebuje opravdu hodně světla, zkuste to třeba pustit někde doma při zářivkách, to něco teprve uvidíte :face-with-rolling-eyes:

Zkuste nahrát video venku - teď jsou dny prozářené sluncem, na tato videa ideální :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Video můžete nahrát na svůj Youtube, dát ho jako soukromé, a nám sem jenom poslat odkaz. 

Děkujeme

fajnsnek2
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Osobne si myslím že to sekanie nebude ovplyvnené slabším svetlom.
Skúšal som urobiť jedno super spomalené video, svetelné podmienky boli nič moc a preto konečné video bolo po spustení tmavšie ale bez sekania.

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +