dátum: 12-01-2020 02:54 PM
Sziasztok!
Szerintem egy bug, de hátha találkozott valaki a jelenséggel. Zárolt képernyő feloldása után, alapesetben azon az oldalon kéne visszatérnie a kijelzőnek, ahol lezártuk. Ez így is történik 10ből 9-szer. A másik eset mikor feloldás után, átvált az első alkalmazás oldalra ahol üres képernyő fogad, majd gyorsan betölti az appokat. Arra hasonlít, mikor újraindítás után elsőre tölti be az ui-t.
Gondoltam arra, hogy valami automatikus refresh ui lehet, de akkor miért nem a homescreenre dob, ami nálam a második oldal.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
26-01-2020 12:10 PM – szerkesztés: 26-01-2020 12:11 PM
Ez esetben kérlek jelezd a problémát a Samsung Members alkalmazáson keresztül.
(Samsung Members➡️Segítség➡️Visszajelzés➡️Hibajelentések➡️Egyéb)
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 14-01-2020 08:24 PM
Szia!
A készülék gyári visszaállítása után is jelentkezik a probléma? (Beállítások➡Általános kezelés➡VIsszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása)
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 26-01-2020 08:39 AM
Szia!
Igen, sajnos akkor is fennáll a probléma. Próbáltam a wipe cache particion is, az sem oldotta meg.
26-01-2020 12:10 PM – szerkesztés: 26-01-2020 12:11 PM
Ez esetben kérlek jelezd a problémát a Samsung Members alkalmazáson keresztül.
(Samsung Members➡️Segítség➡️Visszajelzés➡️Hibajelentések➡️Egyéb)