Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

"A(z) Filter Provider állandóan leáll"

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-10-2020 06:46 AM)
23225 Megtekintések
Nettyke13
Pioneer
Beállítások
Sziasztok a kamerám indításakor/használatakor szinte minden 2.ra ezt írja ki majd ki is lép az appból.... mit lehet ezzel kezdeni? (Note10+) 
Köszi! Szép napot!

image

76 Válaszok
István35
Navigator
Beállítások
hello mindenki! Ugyan ez a problémám, szintén Note10+
Nettyke13
Pioneer
Beállítások
na akkor már ketten várjuk a "megváltást" 😀
0 tetszik
István35
Navigator
Beállítások
😁👍
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sziasztok!

Az alábbit próbáljátok meg:

• Filter Provider alkalmazásadatainak törlése (Beállítások➡️Alkalamazások➡️➡️Rendszeralkalmazások megjelenítése➡️Filter Provider➡️Tárhely➡️Adatok törlése),
  • majd ezek után nyissátok meg a Fényképezőt és a jobb felső "szűrő" ikonra kattintva hozzatok létre 2db saját szűrőt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Nettyke13
Pioneer
Beállítások
Szia! sajnos nem működik 😞 meg próbáltam és utána is ahogy megnyitom rögtön ugyan azt csinálja 😭😭😭😭
Nettyke13
Pioneer
Beállítások
Viszont rámentem a "kényszerleállításra" azóta nem csinálja, lehet hogy így jó lesz, bár kb 10x kapcsoltam be "csak" a kamerát...
István35
Navigator
Beállítások
Na a legújabb, hogy már nem csak a kamera megnyitása során ugrik fel az üzenet. Most például Google kéresés után, illetve Galaxy Store megnyitása során..
Nettyke13
Pioneer
Beállítások
uhh 😞 próbáltad a kényszerleállítást?
0 tetszik
István35
Navigator
Beállítások
igen és azóta nyugi van👌😁