Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Push üzenetek, értesítések hiánya

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-11-2022 09:18 AM)
2465 Megtekintések
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
Sziasztok. 
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G készülékem van. Az Android 13-ra való frissítés után nem kapom meg az értesítésekről az üzeneteket...sehonnan, semmilyen alkalmazástól. Beállítottam az engedélyeket a push-hoz, de így sem jelennek meg. Egy módon villan csak fel az éetesítés, ha az "előugró értesítés stílusát" átállítom rövidre, részletes helyett. Viszont így nem tartja meg az értesítést. Ha véletlen nem nézem éppen a telefont,esetleg banki utaláskor, akkor nem is tudom engedélyezni a tranzakciót. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van rá valami megoldás? ...és nem, a telefon csere nem megoldás! A bankos pasit is elküldtem melegebb éghajlatra az ajanlata miatt. Köszönöm a segítséget.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Geri91
Voyager
Beállítások
Ezesetben nincs más ötletem. Még egészen friss az új rendszer, így érdemes a közelgő frissítésekre hagyatkozni. Biztosra veszem, hogy másnál is jelentkezett a hiba és javítani fogják.
Esetleg teljes gyári visszaállítást csináltál már a készüléken recovery módból?

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

11 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én először egy újraindítással, app újratelepítéssel és wipe chache-sel próbálkoznék. Az utóbbiról itt egy videó, hogyan kell elvégezni: https://youtu.be/j4-2RFvrc3o

Ha ezek nem válnak be, akkor valószínűleg lementenék mindent és gyári beállítást csinálnék.
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
Köszönöm.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Krisz1230 

Szia,

Továbbra sem jönnek az értesítések?

Geri91
Voyager
Beállítások
Szia!
Android 13 update után nekem az alkalmazások 80-90%-ánál ki voltak kapcsolva az értesítések és manuálisan kellett visszakapcsolnom mindegyiknél. Érdemes lenne ránézned a Beállítások -> Értesítések -> Alkalmazások értesítései menüben.
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
Sajnos nem.
0 tetszik
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
Szia Geri91.
Minden értesítést bekapcsoltam.
Sajnos nem kapok érzesítést. Screenshot_20221204_183306_Settings.jpgScreenshot_20221204_183252_Settings.jpg
0 tetszik
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
...Screenshot_20221127_085747_Settings.jpgScreenshot_20221127_085512_Settings.jpg
0 tetszik
Megoldás
Geri91
Voyager
Beállítások
Ezesetben nincs más ötletem. Még egészen friss az új rendszer, így érdemes a közelgő frissítésekre hagyatkozni. Biztosra veszem, hogy másnál is jelentkezett a hiba és javítani fogják.
Esetleg teljes gyári visszaállítást csináltál már a készüléken recovery módból?
Krisz1230
Journeyman
Beállítások
Sajnos még nem értem el addig, hogy lementsek majdnem 2 év anyagát a telefonról.
Az igazán fontos dolgok mondjuk felhőben vannak vagy a szerveren.
Ki kellene mazsolázzam, hogy mi is fontos, mit kell megtartsak és mi veszhet el. Ez a sok idő.

Köszönöm a segítséget.