Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

*Zoom camera*

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-03-2022 08:05 AM)
659 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Καλημέρα και καλή σαρακοστή...
Έχω το note 20 ultra....στην κάμερα έχει ζουμ που κάνεις πολύ κοντινό κάποιο πράγμα;;;
Π..Χ... Αν βάλω κάτι πολύ κοντά στην κάμερα το εστιάζει και φαίνεται καθαρά όπως άλλα κινητά...;;; Γτ σε εμένα όχι και τόσο...tnx..🙏
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Μόλις άνοιξα την κάμερα είναι στο Χ1 στο κέντρο...
Και όταν εστιάζω κοντά μου βγάζει αριστερά επί δύο εκείνον όταν το πατάω στρογγυλεύει να μην το πατάω να το αφήνω αυτόματα μόνο του ότι κάνει;;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δύο κιτρινους δίσκους πρέπει να σου βγάζει, αν είναι γκρι το έχεις απενεργοποιησει...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Γκρι είναι....κάτω αριστερά πριν το πατήσω βγάζει...Χ2...... Όταν το πατήσω είναι ένα στρογγυλό μόνο...όχι δύο..και είναι ασπρόμαυρο..όχι κίτρινο...που πάω για ενεργοποίηση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πρέπει να είσαι στο Χ1 καινπατας επάνω στο εργαλείο (στον κύκλο) κάτω αριστερά.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
ΑυτοScreenshot_20220307-083847_Camera.jpg
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Μα είμαι στο Χ1 και κάτω αριστερά όταν εστιάζω λέει Χ2... Και αν το πατήσω έχει ένα κύκλο μόνο..γκρι χρώμα...όχι δύο που λες ....τώρα δουλεύει δεν δουλεύει δεν κατάλαβα
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Όχι δεν βγάζει δύο κύκλους ούτε γίνετε κίτρινο.....όταν εστιάζω λέει κάτω αριστερά Χ2...και αν το πατήσω έναν κυκλο μόνο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχεις δίκιο, δική μου παραβλεψη, note 20 ultra έχεις... αυτά που σου γράφω ισχύουν από s21 και μετά...
Όπως σου το βγάζει, νομίζω με 1,5χ ή με 2Χ που λες εσύ.
Δεν έχει dedicated Maceo lens, οπότε το κάνει με κόλπα τα οποία εξελιξαν στην πορεία (s21 ultra, s22 ultra).
Σε όλες τις περιπτώσεις όταν πας πολύ κοντά ενεργοποιειται μόνο του.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Έχω macro εγώ τελικά η μάπα το καρπούζι 🍉😜
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε να φωτογραφίσει κάτι σπουδαίο πολύ κοντά χωρίς να πειράξεις κάτι να δεις αν το ΑΙ επιλέξει σωστή ρύθμιση για macro.