Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

zadávání hlasem Samsung

(Téma vytvořeno: 12-08-2020 06:31 AM)
6827 Zobrazení
Honza_S22_Ultra
Apprentice
Možnosti
Po poslední aktualizaci se mi po každém restartu aktivuje zadávání hlasem Samsung tím pádem je nefunkční zadávání hlasem Google který je v češtině má někdo stejný problém. Jak ho řešil Respektive jak deaktivovat zadávání hlasem Samsung a neustále podsouvání jejich nefunkčních aplikaci
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @Honza_S22_Ultra 

Je to jak píše kolega. Jděte do Nastavení 》Obecná správa 》 Jazyk a zadávání 》 Obrazovková klávesnice

Screenshot_20200812-090039_Settings.jpg

Screenshot_20200812-090055_Settings.jpg

Pokud se to po restartu znovu aktivuje, půjdete do Nastavení 》Aplikace 》 nahoře tři tečky a zobrazit systémové aplikace. Pak najdete Zadávání hlasem Samsung a zkuste v položce Úložiště Vymazat data a Vymazat paměť. Pokud by to nepomohlo je ještě možnost aplikaci úplně Vypnout

Screenshot_20200812-090530_Settings.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Osobne mam takto deaktivovanou Samsung klavesnici resp hlasove zadavani. Osobne pouzivam Gboard takze to se zadavanim od googlu samozrejme vse pekne funguje. 👍🏻 Nemam jediny problem s tim ze kdyz se mi zapne telefon se mi menila klavesnice.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @Honza_S22_Ultra 

Je to jak píše kolega. Jděte do Nastavení 》Obecná správa 》 Jazyk a zadávání 》 Obrazovková klávesnice

Screenshot_20200812-090039_Settings.jpg

Screenshot_20200812-090055_Settings.jpg

Pokud se to po restartu znovu aktivuje, půjdete do Nastavení 》Aplikace 》 nahoře tři tečky a zobrazit systémové aplikace. Pak najdete Zadávání hlasem Samsung a zkuste v položce Úložiště Vymazat data a Vymazat paměť. Pokud by to nepomohlo je ještě možnost aplikaci úplně Vypnout

Screenshot_20200812-090530_Settings.jpg

fajnsnek2
0 Like
Honza_S22_Ultra
Apprentice
Možnosti
Velmi děkuji snad to bude fungovat v systémových aplikacích jsem zadávání hlasem Samsung sebral oprávnění měnit nastavení systému pokud to nepomůže taky kompletně vypnu . docházelo k tomu že se po každém restartu sama zapla jako defaultně.. Velmi děkuji této konstruktivní rady nebyla podpora Samsung schopná
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Honza_S22_Ultra  Vidíte vypnutí této možnosti by také mohlo pomoci 🙂 Někdy je cesta jak problém vyřešit bez továrního nastavení, někdy ne. 

Pokud to bude bez problémů, a bude to fungovat dobře, můžete prosím patřičnou odpověď označit jako řešení? Děkuji

fajnsnek2
0 Like
HynekD
First Poster
Možnosti
ahoj diky i já za radu, takto lze vypnout zadávání hlasem u NOTE10. Kompletně vypnout. Jiná možnost tam ani není. Hynek
Allllii
First Poster
Možnosti
Jde na Samsung galaxy note 10 plus nastavit či zapnout ovládání hlasem ? Třeba jako je Siri nebo Bixby
0 Like