Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

When will android 12 will be available for note 10+

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-01-2022 12:28 PM)
270 Προβολές σελίδας
dopermanhandler
Student
Επιλογές
Καλημέρα σας κατέχω το note 10+ για το οποίο η αναβάθμιση για το android 12 και ui4 είναι να έρθει τον Ιανουάριο δεν την έχω λάβει ακόμα μπορεί να κάποιος να μου πει αν έχει διαπιστώσει το ίδιο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγωω
8 Απαντήσεις
INDIANOS
Explorer
Επιλογές
Φιλε και εγω το ιδιο μοντελο και τιποτα ακομα
Earthshine
Voyager
Επιλογές
Όχι ακόμα.
nickfk7
Pioneer
Επιλογές
Φίλε μου μια από τα ίδια!!
costaveloso
Voyager
Επιλογές
Έχει βγει για κάποιες χώρες αλλά στην Ελλάδα ακόμα όχι
capone1
Journeyman
Επιλογές
Same here
Slayerized
Explorer
Επιλογές
Είμαι σε ακριβώς την ίδια θεση(χαζή αγωνία, αλλά είμαι tech freak) επίσης μην περιμένεις απάντηση ουσίας από Samsung. Μέχρι ορθογραφικά λάθη κάνουν.... Ποιος ξέρει ποιος μας απαντάει ή τι....
PanRou
First Poster
Επιλογές
Άσχετο με το Ui4 αλλά έχετε διαπιστώσει πιο γρήγορη πτώση της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021;
SophieN
Apprentice
Επιλογές

Και εγώ έχω το Note 10+ . Πήρα την αναβάθμιση την Κυριακή 13/2 και από το ίδιο βράδυ άρχισαν τα προβλήματα. Το κινητό πάγωνε και δεν μπορούσα να πατήσω τίποτα πέρα από τα 3 κουμπιά στην μπάρα κάτω και να κατεβάσω το μενού από επάνω. Μετά από μία ώρα κατάλαβα ότι έφταιγε μια εφαρμογή που είχα για να κάνει πιο σκούρα την οθόνη το βράδυ. Μόλις τη διέγραψα όλα επανήλθαν. Από την επόμενη μέρα δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Σε όλους βγάζει μήνυμα σαν να μιλάω και το κινητό μου δεν χτυπά ποτέ. Εγώ μπορώ να πάρω κανονικά τηλέφωνο όμως. Μήπως έχει κανείς ιδέα ποια μπορεί να είναι η εφαρμογή που μου βγάζει αυτό το πρόβλημα; Έκανα επανεκκινήσεις, έβγαλα και τη sim αλλά τίποτα. Από άτομα με το ίδιο θέμα στο εξωτερικό είδα πως και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν φέρνει αποτέλεσμα. Το κινητό είναι πρακτικά άχρηστο από τη στιγμή που δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Μας διέλυσε το Android 12.