Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výkupna orientačná cena

(Téma vytvořeno: 02-01-2023 11:25 AM)
778 Zobrazení
Nahnevany
Journeyman
Možnosti
Chcel by som sa opýtať aké máte skúsenosti s ohodnotením vykupovaneho mobilu. Či ste dostali približne to čo ste zadali pri výkupe za mobil? Moja skúsenosť Note10 mobil na displeji bez škrabancami a vkuse v ochrannom krite stav mobilu 90% a čavo uviedol v objednávke ze stav kritu telefónu je mechanicky poškodený odliepa sa. Toto je posledná možnosť a cena výkupu telefónu bez bonusu je 49eur a na stránke mobil online ho predávajú od 300eur. Je nejaká možnosť aby mobil bol skontrolovaný iným technikom ktorý nechce maximalizovať svoj zisk na môj úkor, a nie takým ktorý nenávidí svoju pracu lebo musí byť 2.1. V práci? 
0 Like
20 Odpovědi
j_edwards
Pathfinder
Možnosti

Za telefón ročník 2019 by som 300 € veru nikdy nedal.

Pokiaľ nesúhlasíte, tak snáď ho nemusíte odpredať a predajte ho na bazoši. Prečo by to inak technik robil? myslíte že má on práve z toho zisk? :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Nahnevany
Journeyman
Možnosti
Prepáčte nikde nieje napísané že chcem zaň 300 eur ale ze za tu cenu predávajú podobný mobil. A on mi ho ohodnotil na cenu 49eur. Môj odhad bol aspoň 150eur za telefón.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne som odpredával telefón pri kúpe S22 Ultra a dostal som presne to, čo som zadal (zadával som ale pravdivé údaje).

Hoc by technický stav mal byť vždy posúdený objektívne, nikdy sa to, bohužiaľ, nepodarí dosiahnuť, pokiaľ je v tom zastúpený ľudský faktor. Výkup zariadení  zastrešuje spoločnosť Mobilonline.sk a jej zamestnanci.

Každopádne, kompletný zoznam výkupných miest nájdete TU . Je tu aj možnosť poslať telefón na posúdenie aj kuriérom.

Nahnevany
Journeyman
Možnosti
Takže ak zanesiem osobne mobil do pobočky tam ho predomnou skontrolujú a neposielaju ďalej a viem okamžite aktuálnu cenu výkupu? Rozumiem ani ja som nemal veľké oči a všetko som vyklikal pravdivo ale cena 49eur je pre mňa priveľký šok. A techník mi poslal fotku rozlepeneho mobilu s textom ze bol lepeny a bolo používané nekvalitné lepidlo na krite. Ale problém je v tom ze mobil nebol ani raz v servise a vôbec nebol rozoberany. Tak čomu mam veriť?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Najlepšie zaniesť telefón osobne na jednu z predajní uvedených v zozname. Tak som to spravil aj ja. Moc s tým človek aj tak neurobí, ale aspoň môžte zistiť, ako k Vášmu zariadeniu pristupujú pri výkupe.

Čo sa týka Vášho prípadu, tak ťažko niečo hodnotiť, pretože z pohľadu nezainteresovaného človeka, je to takpovediac "slovo proti slovu".

Vaše rozhorčenie chápem, ale jediná rada akú Vám momentálne môžem dať je, odmietnutie výkupnej sumy a vrátenie zariadenia do Vašich rúk...
Nahnevany
Journeyman
Možnosti
Ak odmietnem výkup stratím aj Bonus na nové zariadenie. A najhoršie je na tom ze telefón nieje v stave akom som ho posielal technik tvrdí že je odlepeny kryt a takže už nemá IP ochranu.
0 Like
jakohari
Explorer
Možnosti
Toto sa stalo aj mne. Mam 3 mesačný Samsung a52S 5G. Chcel som ho dať do výkupu a povedali mi že mi dajú 50€. Čo ma dosť prekvapilo keďže mobil stál 350€ a má iba 3 mesiace a je bez škrabancov (úplne ako nový ešte aj nosený v knižkovom obale)
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Hneď na úvod hovorím, že nie som právnik, ale prešiel som si kompletné pravidlá a nikde tam nie je zmienka o tom, že po odmietnutí výkupnej sumy za zariadenie Vám padá aj nárok na bonus. Píše sa tam len toľko, že sumu určuje výhradne Sprostredkovateľ (Mobilonline.sk) a Organizátor (NovySamsung.sk) na to nemá žiadny vplyv.

Osobne by som skúsil kontaktovať priamo https://www.novysamsung.sk/ a opýtať sa ich na postup čo robiť vo Vašom konkrétnom prípade...

23PeterK_0-1672737591841.png

Nahnevany
Journeyman
Možnosti
A práve to ja na tom najlepší vtip. Kontaktoval som Samsung cez info@samsung.sk vyjadril som nespokojnosť a poprosil ich o prešetrenie mojej situácie a odpovedla mi úplne rovnaka osoba. Takze moja sťažnosť nepadla na úrodnú pôdu.
0 Like