Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Update

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-04-2021 02:35 PM)
451 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Τα note 20 ultra πήρανε το update ασφαλείας Απριλίου;; 
16 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Το Α50 εμένα πάντως τίποτα ακόμα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
achilless83
Pioneer
Επιλογές
Εγώ πάντως το πήρα στις 8 ή 9 του μήνα
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Σταδιακά θα έρθει σε όλους. Εγώ έχω συνηθίσει εκ πείρας να το περιμένω κάπου στα μισά του κάθε μήνα.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ναι οκ ...κάπως έτσι είναι για όλους... ευχαριστώ
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Παραδόξως τα s21 (για το ultra που έχω σίγουρα) έχουν πάρει το update, πριν καν μπει ο μήνας!!
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Εγώ με t_mobile Hungary πάντα τα παίρνω τελευταία....όπως και της κάμερας προχτές το πήρα...ενω βγήκε 5_10 Μαρτίου σε όλους...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κατ αρχήν να πω πως η t mobile στο παρελθόν έχει ζητήσει από κατασκευαστές ειδικές εκδόσεις hardware για τις συσκευές που διανέμει αυτή (HTC hd2 t mobile version) που διαφέρουν κατά πολύ σε σχέση με τις κοινές. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει από τις συζητήσεις εδώ μέσα αλλά και με φίλους που έχω κάνει, κάθε παροχος φροντίζει να δώσει πρώτα τις ενημερώσεις σε όσους χρησιμοποιούν τα δίκτυα της και έπειτα σε όσους έχουν την συσκευή της με άλλον παροχο.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Άρα εμείς τελευταίοι θα τα παίρνουμε..και έλεγα ότι εφόσον έχω Ουγγαρίας θα είμαι σχεδόν στους πρώτους σαν τα γερμανικά update... αλλά βλέπω φάγαμε πόρτα...
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Εσένα τι είναι ελληνικό Γερμανικό..??? Και όσο αφορά αυτό με Odin έχουμε κάτι σωστό να δω με ακρίβεια να το κάνω να περάσω γερμανική έκδοση...να τα παίρνω όλα Πιο γρήγορα;;;; Και με γερμανικό θα έχω ελληνικά μέσα...;;; 🙏