Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

UPDATE ONE UI 3.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 24-03-2021 05:23 PM)
773 Προβολές σελίδας
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Για ποιόν λόγο δεν έχει γίνει ακόμη αναβάθμιση σε UI 3.1 στην συσκευή μου;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Θεωρητικά μιλώντας πάντα, θα έπρεπε να σου έχει έρθει, μπορεί να σου έρθει κ σε λίγες μέρες, αν όχι τότε με Odin (αν γνωρίζεις και μπορείς να το διαχειριστεις).
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Γενικά αλλά updates έχεις πάρει? Και αν ναι, σου καθυστερούσε πολύ? Γιατί η t-mobile βγάζει η ίδια της υλοποιημένο λογισμικό σε συνεννόηση πάντα με τις εταιρίες. Είχα ένα hd2 της t-mobile από USA και ήταν και η συσκευή ποιο τούμπανο από τα συμβατικά.
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει το update σύντομα... και να πεις ότι είναι και καμιά low cost συσκευή; ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. Το εκτιμώ.
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Οι Εφαρμογές μόνο...σχεδόν κάθε μέρα...από Galaxy Store και Google playstore... και όταν το άνοιξα έκανε το update του Android
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Άσχετο με τις εφαρμογές, για λογισμικό λέω, μόνο το βασικό όταν το άνοιξες πρώτη φορά. Αυτά είναι τα δύσκολα με τις συσκευές απο σκρουτζ, στην Ουγγαρία μπορεί να το έχει διαθέσει ήδη αλλά όσο δεν είσαι σε δυκτιο τους... άσε που δεν δίνουν την διανομή ταυτόχρονα παντού και σε όλους γιατί με τόσα εκατομμύρια συσκευές δεν θα άντεχε η υποδομή.
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί παίζει ρόλο το δίκτυο αφού κάνω ενημέρωση μέσω wifi... δηλαδή αν βάλω VPN από Ουγγαρία θα βρει update;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορεί και να δουλέψει. Μπορεί να μην έχει έρθει και σειρά σου ακόμη, πάντως στο android 11 έχει πάρει 3 updates...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
.

clipboard_image_1616622134167.jpg

Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Τις δυο πρώτες στο android 11 λογικά τις έκανε όταν το άνοιξα γιατί Ιανουάριο το πήρα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τσέκαρε ποιο pda και ποιο csc έχεις και θα ξέρεις που βρίσκεσαι.