Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

update note 20 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 17-03-2021 10:15 PM)
314 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Το απόγευμα μου ήρθε update 166mb.... Ασφαλείας λογικά Μαρτίου αλλά έχω το ουγγρικό...πως άργησε τόσο;; ;/
14 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κι εμένα στο Α50, ιταλικό ήρθε χθες. Και πάντα έτσι έρχεται, κάπου στα μέσα του κάθε μήνα. Έχει να κάνει με τη διαδικασία κυλιόμενης διανομής για λόγους αποσυμφόρησης.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
τα ελληνικά το πήρανε πιο μπροστά??
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Τι να σου πω δεν γνωρίζω. Παίζει ρόλο και η συσκευή βέβαια. Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας νομίζω.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Κι εγώ το ουγγρικό έχω από t-mobile. Εμένα δεν έχει έρθει ακόμη να σκεφτείς το ui3.1 . Κάθε μέρα το τσεκάρω χειροκίνητα
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Γιατί όμως....εμένα ήρθε το ui 3.1...και το ασφαλείας Μαρτίου.... αναμένω για το τελευταίο με τις αναβαθμίσεις κάμερας.... Δεν ξέρω... λέγαμε τα γερμανικά πρώτα παίρνουν μετά Ελλάδα... τώρα και τα Ουγγαρίας τελευταία....;;;
Λαμπρος
Pioneer
Επιλογές
Δεν γνωρίζω πραγματικά...και αφού δεν έχει έρθει το 3.1 δεν έχω πάρει κανένα update από 3.1 και μετά
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Υπομονή...και γω τσεκαρω κάθε μέρα... Περίμενα ίσως σήμερα... αλλά τπτ
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ξέρουμε από πουθενά να μάθουμε πότε βγαίνει στα ουγγρικά;;;; Κάτι κανένα νέο;; Από της 17 του μήνα γυρεύουν το έχουν πάρει κάτι πριν... Και μπαίνουμε Απρίλη....lol
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Φίλε μου.... μπήκε Απρίλης και ακόμα να πάρουμε το update cameras....., έχει βγει από 17 Μαρτίου... 😤😤