Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Update new

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 07-07-2021 03:32 PM)
390 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ήρθε ενημέρωση 1078 MB.... Ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει τόσο μεγάλη αναβάθμιση για ασφάλεια...;;; 🙏

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
SLouki7
Voyager
Επιλογές
Γράφει μέσα αναλυτικά τι περιλαμβάνει η κάθε ενημέρωση, και αφού είναι 1078 δεν μιλάμε μονο για security patche αλλά για βελτιώσεις και πιθανόν νέες λειτουργίες!!!

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

Λύση
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ναι όντως γράφει το ξέρω για την ασφάλεια και κάτι επιδιορθώσεις.... αλλά τόσο μεγάλο μου φάνηκε παράξενο....τσπ όλα καλά...σαν δείτε κάποια διαφορά σε κάμερα πείτε μου...γτ εμένα δεν κάνει και τόσο καθαρό ζουμ για φεγγάρι.... εκτός αν πρέπει να έχει κάνα κόλπο για άλλες ρυθμίσεις...... ευχαριστώ friends

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

7 Απαντήσεις
Yunus28
Journeyman
Επιλογές
Mporei enimerosi Android 11
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ενημέρωση 11 έχω πάρει όταν πρώτο βγήκε....
Λύση
SLouki7
Voyager
Επιλογές
Γράφει μέσα αναλυτικά τι περιλαμβάνει η κάθε ενημέρωση, και αφού είναι 1078 δεν μιλάμε μονο για security patche αλλά για βελτιώσεις και πιθανόν νέες λειτουργίες!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όπως έγγραψε και ο SLouki7 έχει μια σύντομη περιγραφή του τι περιέχει και έχει και ένα link με αναλυτικότερη περιγραφή.
Λύση
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Ναι όντως γράφει το ξέρω για την ασφάλεια και κάτι επιδιορθώσεις.... αλλά τόσο μεγάλο μου φάνηκε παράξενο....τσπ όλα καλά...σαν δείτε κάποια διαφορά σε κάμερα πείτε μου...γτ εμένα δεν κάνει και τόσο καθαρό ζουμ για φεγγάρι.... εκτός αν πρέπει να έχει κάνα κόλπο για άλλες ρυθμίσεις...... ευχαριστώ friends
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ πιθανό να έχει και διόρθωση για την κάμερα, και εμένα στο s21 ultra η προτελευταία ενημέρωση σαν να μου τη χάλασε αλλά η τελευταία τα διόρθωσε όλα! Μάλλον αυτή ήρθε και σε εσένα. Δοκίμασε τη δε χάνεις τίποτα!
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Οκ ευχαριστώ πολύ 🙏🙏 θα το κοιτάξω