o 04-05-2020 07:53 PM
Dobrý den,odlepil jsem tvrzené sklo,ale na čtečce otisku prstu mně tam kousek zůstal.
Čím to mám odstranit,aniž bych poškodit displej.
Děkuji
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 05-05-2020 05:43 PM
pokapat velmi zředěným roztokem Jaru nebo nějaký jemný saponát, ale fakt jen trochu. Nebo čistý líh, ale opravdu čistý a jen trošku, nesmí se to dostat mimo displej! Nechat chvíli působit a pak to zkusit sjet kreditní kartou, jako když vytlačujete bubliny.Pokud to nepůjde, jako že asi nepůjde, když se to zlomilo, ideální by bylo oslovit nějaký servis. Pokud jste z Prahy, Brna nebo Ostravy, jsou tam značkové servisy.
Brand store zkusit můžete, ale v Brně chtějí, abych mobil i vyndal z obalu, takže nevěřím, že by zkoušeli sundávat rozbité sklo.
Ještě se nabízí neznačkový servis, který by vyměnil jen sklo na displeji, což není až tak drahé, ale přijdete tím o záruku.
o 04-05-2020 08:34 PM
Hezký den @Jirka7
Jaké tvrzené sklo jste měl? Rozhodně zbytek skla nesundávejte ničím ostrým. Asi bych to zkusil jemně odstranit něčím gumovým nebo ikonovým. U folii Spigen je taková špachtle na vytláčení bublin tak něco takového.
Je to v následujícím videu
o 04-05-2020 08:39 PM
Takové sklo jsem měl. Značku už bohužel nevím.
To co chybí na tom skle mi zůstalo na displeji a drží to dost dobře a nejde to vůbec dolů
o 04-05-2020 11:27 PM
o 05-05-2020 08:59 AM
Zkuste objednat tu folii Spigen Neo Flex - můžete pomocí té stěrky odstranit zbytky skla, pak můžete folii rovnou použít Folii vřele doporučuji, poskytuje dobrou ochranu díky tomu, že se jedná o měkčí folii, která se sama zaceluje od škrábanců + má vyšší odolnost vůči nárazu než jiné folie.
Nebo můžete navštívit Brand Store Samsung, kde Vám nainstalují folii od společnosti Zagg, která má také vysoké ochranné účinky. A pravděpodobně by věděli jak odstranit ty zbytky skla.
o 05-05-2020 05:43 PM
pokapat velmi zředěným roztokem Jaru nebo nějaký jemný saponát, ale fakt jen trochu. Nebo čistý líh, ale opravdu čistý a jen trošku, nesmí se to dostat mimo displej! Nechat chvíli působit a pak to zkusit sjet kreditní kartou, jako když vytlačujete bubliny.Pokud to nepůjde, jako že asi nepůjde, když se to zlomilo, ideální by bylo oslovit nějaký servis. Pokud jste z Prahy, Brna nebo Ostravy, jsou tam značkové servisy.
Brand store zkusit můžete, ale v Brně chtějí, abych mobil i vyndal z obalu, takže nevěřím, že by zkoušeli sundávat rozbité sklo.
Ještě se nabízí neznačkový servis, který by vyměnil jen sklo na displeji, což není až tak drahé, ale přijdete tím o záruku.
o 05-05-2020 06:31 PM
o 05-05-2020 10:48 PM
Ano řešení od @Libb mi pomohl. Moc děkuji
o 06-05-2020 06:41 AM
To jsem rád, ovšem já radil víc postupů, mohl byste upřesnit, který se nejvíc osvědčil? Děkuji
o 06-05-2020 07:39 AM
Pomohl mně ten líh a ta kreditní karta. Šlo to docela dobře. Děkuji