Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tvrzené sklo

(Téma vytvořeno: 04-05-2020 07:53 PM)
903 Zobrazení
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Dobrý den,odlepil jsem tvrzené sklo,ale na čtečce otisku prstu mně tam kousek zůstal.

Čím to mám odstranit,aniž bych poškodit displej.

Děkuji

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

pokapat velmi zředěným roztokem Jaru nebo nějaký jemný saponát, ale fakt jen trochu. Nebo čistý líh, ale opravdu čistý a jen trošku, nesmí se to dostat mimo displej! Nechat chvíli působit a pak to zkusit sjet kreditní kartou, jako když vytlačujete bubliny.Pokud to nepůjde, jako že asi nepůjde, když se to zlomilo, ideální by bylo oslovit nějaký servis. Pokud jste z Prahy, Brna nebo Ostravy, jsou tam značkové servisy.

Brand store zkusit můžete, ale v Brně chtějí, abych mobil i vyndal z obalu, takže nevěřím, že by zkoušeli sundávat rozbité sklo.

Ještě se nabízí neznačkový servis, který by vyměnil jen sklo na displeji, což není až tak drahé, ale přijdete tím o záruku.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jirka7 

Jaké tvrzené sklo jste měl? Rozhodně zbytek skla nesundávejte ničím ostrým.  Asi bych to zkusil jemně odstranit něčím gumovým nebo ikonovým. U folii Spigen je taková špachtle na vytláčení bublin tak něco takového. 

Je to v následujícím videu

https://youtu.be/omzIHs1hi4E

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

20200504_203547.jpg

Takové sklo jsem měl. Značku už bohužel nevím.

To co chybí na tom skle mi zůstalo na displeji a drží to dost dobře a nejde to vůbec dolů

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Napadá mě jen již zmíněná silikonová špachtle, nebo to zkusit od displeje dostat nějakou přísavkou. Lepidlo tam pravděpodobně nebude, drží to asi jen podtlakem. Originální folii jste asi sundal co ?

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jirka7 

Zkuste objednat tu folii Spigen Neo Flex - můžete pomocí té stěrky odstranit zbytky skla, pak můžete folii rovnou použít :winking-face: Folii vřele doporučuji, poskytuje dobrou ochranu díky tomu, že se jedná o měkčí folii, která se sama zaceluje od škrábanců + má vyšší odolnost vůči nárazu než jiné folie. 

Nebo můžete navštívit Brand Store Samsung, kde Vám nainstalují folii od společnosti Zagg, která má také vysoké ochranné účinky. A pravděpodobně by věděli jak odstranit ty zbytky skla. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

pokapat velmi zředěným roztokem Jaru nebo nějaký jemný saponát, ale fakt jen trochu. Nebo čistý líh, ale opravdu čistý a jen trošku, nesmí se to dostat mimo displej! Nechat chvíli působit a pak to zkusit sjet kreditní kartou, jako když vytlačujete bubliny.Pokud to nepůjde, jako že asi nepůjde, když se to zlomilo, ideální by bylo oslovit nějaký servis. Pokud jste z Prahy, Brna nebo Ostravy, jsou tam značkové servisy.

Brand store zkusit můžete, ale v Brně chtějí, abych mobil i vyndal z obalu, takže nevěřím, že by zkoušeli sundávat rozbité sklo.

Ještě se nabízí neznačkový servis, který by vyměnil jen sklo na displeji, což není až tak drahé, ale přijdete tím o záruku.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jirka7 Jak se to tedy vyřešilo ? Pomohlo Vám řešení od @Libb , když jste jej označil ?

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Ano řešení od @Libb mi pomohl. Moc děkuji

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To jsem rád, ovšem já radil víc postupů, mohl byste upřesnit, který se nejvíc osvědčil? Děkuji :smiling-face:

0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Pomohl mně ten líh a ta kreditní karta. Šlo to docela dobře. Děkuji