Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Spen

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 31-07-2021 08:17 AM)
495 Προβολές σελίδας
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα όταν γράφω με το spen στο Samsung galaxy note 20 ultra σε συγκεκριμένο σημείο της σημείωσης μου η πέννα δεν δουλεύει ενώ όταν γράφω με το χερι μου είναι οκ.ξερει κανένας γιατί;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
ΝΙΚΟΛΑΟΣG
Helping Hand
Επιλογές
Έχετε βάλει στο κινητό σας θηκη;Αν η θήκη κλείνει μαγνητικά....τότε αφαιρέσετε την θήκη και ξαναδοκίμασε.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

10 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το s pen, δουλεύει επαγωγικά και με επαφή και στα note 10 και 20 έχει και air gestures τα οποία για να λειτουργήσουν πρέπει το s pen να είναι φορτισμένο. Φορτίζει όσο είναι στην θέση του και σχετικά γρήγορα και ξεφορτιζει σχετικά γρήγορα. Για να μην δουλεύει σε κάποιο σημείο πιθανότατα να μην λειτουργεί η επαγωγή. Όταν αιώρεις το spen πάνω από εκείνο το σημείο σου εμφανίζει την κουκίδα? Αν στην εμφανίζει τοτε λειτουργεί και η επαγωγή. Και αφού λειτουργεί και η επαφή (με το δαχτυλο) τότε θα πρέπει να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημενο. Κάνε και μια δοκιμή και με το δάχτυλο αλλά και με το s pen, στους διαδραστικους ελέγχους του members στο (members, κάτω κέντρο λήψη βοήθειας, μεση δεξιά διαδραστικοι ελεγχοι, οθόνη αφής). Τρέξε τον έλεγχο και με το s pen και με το χέρι για να δεις αν δουλεύουν και τα δύο.
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Ok ευχαριστώ
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Στο διαδραστικό έλεγχο με το χέρι δουλεύει σε όλη την οθόνη με το Spen στο συγκεκριμένο σημείο δεν δουλεύει δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του Spen. πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα πριν 5 μέρες και δοκίμασα και άλλο spen και εξακολουθεί το πρόβλημα δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα της samsung αυτό. Αν αντιμετωπίζει και άλλος αυτό το πρόβλημα και βρήκε λύση παρακαλώ γράψετε μου.ευχαριστω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το πρόβλημα δεν είναι στο s pen, νόμιζα ότι στο εξήγησα αυτό. Το s pen δεν μπορεί να έχει πρόβλημα σε ένα μόνο σημείο της οθόνης... το πρόβλημα είναι στην οθόνη, πιο συγκεκριμένα στο digitizer της οθόνης... πήγαινε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημενο κατάστημα να του ρίξουν μια ματιά.
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Ευχαριστώ
Λύση
ΝΙΚΟΛΑΟΣG
Helping Hand
Επιλογές
Έχετε βάλει στο κινητό σας θηκη;Αν η θήκη κλείνει μαγνητικά....τότε αφαιρέσετε την θήκη και ξαναδοκίμασε.
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Χαχαχαχα δεν το πιστεύω νασαι καλά φίλε η θήκη ήταν τελικά το πρόβλημα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ....
ΝΙΚΟΛΑΟΣG
Helping Hand
Επιλογές
Το είχα συναντήσει στο note 10 μιας φίλης......3 ώρες έψαχνα τι μπορεί να φταίει.🤣🤣🤣
THEO1442
Explorer
Επιλογές
Ωραίος.....