Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλημέρα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη έχουμε καμία νεότερη πληροφόρηση για το πότε θα έρθει το samsung pay στην Ελλάδα. Είμαι κάτοχος curve κάρτας και η curve εξυπηρετεί και Samsung pay. Ευχαριστώ
Νομίζω πως μπορείς να κατεβάσεις το Samsung Pay από το Apk Mirror, λειτουργεί κανονικά, τουλάχιστον στο δικό μου κινητο, και να συνδεσεις την κάρτα Curve για ανεπαφες συναλλαγες.
Καλησπέρα ποιά έκδοση του Samsung pay κατέβασες από το apk mirror, δεδομένου ότι η πιο πρόσφατη 4.1.26 που υπήρχε και κατέβασα μόλις πήγα να προσθέσω κάρτα μου έβγαλε σφάλμα
Και εγω αυτην εχω την 4.1.26. Τσεκαρε επισης αν εχεις εγκατεστημενο στη συσκευή σου και το Samsung Pay Framework(3.4.72). Εχω την εντύπωση οτι αυτα τα δυο πανε μαζι. Εμενα προς το παρον δεν μου βγαζει καποιο σφάλμα οταν παω να προσθεσω καρτα.
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτή η υπηρεσία δεν έχει ακομα ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα, μόνο στην Ιταλία νομίζω δουλεύει από ότι διάβασα. Πιστεύω στο firmware θα υπάρχει κάποιος περιορισμός και βγάζει συνέχεια σφάλμα σύνδεσης