Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung pay

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 02-05-2021 10:36 AM)
285 Προβολές σελίδας
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη έχουμε καμία νεότερη πληροφόρηση για το πότε θα έρθει  το samsung pay στην Ελλάδα. Είμαι κάτοχος curve κάρτας  και η curve εξυπηρετεί και Samsung pay. Ευχαριστώ 

5 Απαντήσεις
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Νομίζω πως μπορείς να κατεβάσεις το Samsung Pay από το Apk Mirror, λειτουργεί κανονικά, τουλάχιστον στο δικό μου κινητο, και να συνδεσεις την κάρτα Curve για ανεπαφες συναλλαγες.
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Καλησπέρα ποιά έκδοση του Samsung pay κατέβασες από το apk mirror, δεδομένου ότι η πιο πρόσφατη 4.1.26 που υπήρχε και κατέβασα μόλις πήγα να προσθέσω κάρτα μου έβγαλε σφάλμα
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Και εγω αυτην εχω την 4.1.26.
Τσεκαρε επισης αν εχεις εγκατεστημενο στη συσκευή σου και το Samsung Pay Framework(3.4.72). Εχω την εντύπωση οτι αυτα τα δυο πανε μαζι. Εμενα προς το παρον δεν μου βγαζει καποιο σφάλμα οταν παω να προσθεσω καρτα.

Screenshot_20210513-000843_Samsung Pay.jpg

Screenshot_20210513-001536_Settings_14958.jpg

tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα δυστυχώς εγκατέστησα την έκδοση samsung pay framework 3.4.72 και πάλι σφάλμα μου βγάζει
tangozebra
Pioneer
Επιλογές
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτή η υπηρεσία δεν έχει ακομα ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα, μόνο στην Ιταλία νομίζω δουλεύει από ότι διάβασα. Πιστεύω στο firmware θα υπάρχει κάποιος περιορισμός και βγάζει συνέχεια σφάλμα σύνδεσης