Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung Keyboard: Πρόβλημα με πλήκτρο τόνου στα Ελληνικά.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-02-2022 09:53 PM)
1417 Προβολές σελίδας
vagelisfil
Apprentice
Επιλογές
Στο Samsung Keyboard στα Ελληνικά συμβαίνει κάτι περίεργο όταν πατάω τον τόνο. Αν δείτε και στο βίντεο όταν πατήσω ακριβώς στην μέση και δεξιά του πλήκτρου τόνος πατιέται το λ. Για να πατηθεί ο τόνος πρέπει να πατήσω κάπου στο ενδιάμεσο τόνος και λ.
Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το τζαμάκι αλλά το έβγαλα, δοκίμασα και με αλλαγή θέσης πληκτρολογίου και συμβαίνει το ίδιο άρα είναι software το θέμα. Δεν φτιάχτηκε ούτε με την αναβάθμιση σε One UI 4.0.
Ξέρουμε πως φτιάχνεται?

12 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, είναι ένα γενικό θέμα μετά από την τελευταία αναβάθμιση του πληκτρολόγιο. Το έχω και στο Α72 και στο S21 ultra, αν και στο ultra ψιλοβελτιωθηκε μετά από ένα update. Πιστεύω ότι σύντομα θα το λύσουν. Προσωρινά πάντως εγώ πατάω πιο κοντά στο λάμδα και το έχω συνηθίσει....
vagelisfil
Apprentice
Επιλογές
Σε ευχαριστώ πολύ, τουλάχιστον δεν είναι μόνο δικό μου θέμα.
PaMes
Pathfinder
Επιλογές
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το S10+ αλλά το διόρθωσα με cache delete και επανεκκίνηση.
KikaLask
Voyager
Επιλογές
Σοβαρά τωρα??? Κ σε άλλους??? Κ τόσον καιρό αναρωτιέμαι γιατί να πατάω να πατάω λάθος για τον τόνο Εντάξει θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε με αυτήν την δηθεν αναβάθμιση. Μακάρι να μπορούσα να την απεγκαταστήσω.
vagelisfil
Apprentice
Επιλογές
Το έχω δοκιμάσει κι εγώ αλλά δε πιάνει.
pa_ko
Journeyman
Επιλογές
Και σε μένα το ίδιο
PaMes
Pathfinder
Επιλογές
Κρίμα.
PaMes
Pathfinder
Επιλογές
Ομολογώ πως έχει αρκετά bugs. Δεν ήταν έτοιμη για prime time.
KikaLask
Voyager
Επιλογές
Έχω δοκιμάσει πολλά Cache Delete, unistall & install, κ επανεκκινησεις σε πολλά. Τίποτε δε γίνεται, απλά περιμένουμε νέα ενημέρωση μπας κ φτιάξει κάτι. Πολύ κρίμα