Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samovolné stahování konkrétní hry z Google Play

(Téma vytvořeno: 07-07-2020 06:54 PM)
2311 Zobrazení
fachinelli
Explorer
Možnosti

Ahoj stalo se mi to už asi po páté,že se mi sama, bez povolení(mám to nastavené jen upozorňovat,nestahovat),stáhla hra Brawl Stars z Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.brawlstars&hl=cs  do telefonu.Zjistil jsem to ,že jí mám nainstalovanou pouze podle notifikace ,že "Aplikace byla úspěšně nainstalována".Nikdy jsem jí nehrál.Pouze mám tablet na stejném účtu a tam syn hral tuto hru.Účet jsem však smazal a má tam už svůj účet.Ale i tak pokud mám v nastavení ,že nechci nic automaticky stahovat/instalovat ,tak nechápu proč se mi tato hra sam instaluje pořád doklola.Vždy ji odinstaluji ... Žádná jiná app ani hra mi to nikdy nedělala.Nemáte někdo nějaký nápad?Asi o víkendu udělám hr a tovární nastavení.Ale mám obavu ,aby se to poté neopakovalo.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Podívejte se do Play, klikněte vlevo nahoře na burger menu (tři čárky), tam vyberte Moje aplikace a hry a třetí záložka je Knihovna. Tady uvidíte všechno, co jste kdy instaloval. Zkuste tu hru úplně odebrat křížkem.

Ještě bych raději zkontroloval i sekci předplatné.

Screenshot_20200707-205929_Google Play Store.jpgScreenshot_20200707-205934_Google Play Store.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Podívejte se do Play, klikněte vlevo nahoře na burger menu (tři čárky), tam vyberte Moje aplikace a hry a třetí záložka je Knihovna. Tady uvidíte všechno, co jste kdy instaloval. Zkuste tu hru úplně odebrat křížkem.

Ještě bych raději zkontroloval i sekci předplatné.

Screenshot_20200707-205929_Google Play Store.jpgScreenshot_20200707-205934_Google Play Store.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Libb
MegaStar
Možnosti

Podařilo se vám něco vypátrat?

0 Like
fachinelli
Explorer
Možnosti

Ahoj zkusil jsem udělat ten výmaz jak jste mi radil a prozatím se nic nenainstalovalo.Tak uvidíme.Děkuji za radu.

Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud to zabere, můžete pak prosím moji odpověď označit jako řešení?