o 07-07-2020 06:54 PM
Ahoj stalo se mi to už asi po páté,že se mi sama, bez povolení(mám to nastavené jen upozorňovat,nestahovat),stáhla hra Brawl Stars z Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.brawlstars&hl=cs do telefonu.Zjistil jsem to ,že jí mám nainstalovanou pouze podle notifikace ,že "Aplikace byla úspěšně nainstalována".Nikdy jsem jí nehrál.Pouze mám tablet na stejném účtu a tam syn hral tuto hru.Účet jsem však smazal a má tam už svůj účet.Ale i tak pokud mám v nastavení ,že nechci nic automaticky stahovat/instalovat ,tak nechápu proč se mi tato hra sam instaluje pořád doklola.Vždy ji odinstaluji ... Žádná jiná app ani hra mi to nikdy nedělala.Nemáte někdo nějaký nápad?Asi o víkendu udělám hr a tovární nastavení.Ale mám obavu ,aby se to poté neopakovalo.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 07-07-2020 09:02 PM
Podívejte se do Play, klikněte vlevo nahoře na burger menu (tři čárky), tam vyberte Moje aplikace a hry a třetí záložka je Knihovna. Tady uvidíte všechno, co jste kdy instaloval. Zkuste tu hru úplně odebrat křížkem.
Ještě bych raději zkontroloval i sekci předplatné.
o 07-07-2020 09:02 PM
Podívejte se do Play, klikněte vlevo nahoře na burger menu (tři čárky), tam vyberte Moje aplikace a hry a třetí záložka je Knihovna. Tady uvidíte všechno, co jste kdy instaloval. Zkuste tu hru úplně odebrat křížkem.
Ještě bych raději zkontroloval i sekci předplatné.
o 09-07-2020 12:11 PM
Podařilo se vám něco vypátrat?
o 09-07-2020 08:01 PM
Ahoj zkusil jsem udělat ten výmaz jak jste mi radil a prozatím se nic nenainstalovalo.Tak uvidíme.Děkuji za radu.
o 09-07-2020 08:02 PM
Pokud to zabere, můžete pak prosím moji odpověď označit jako řešení?