Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Object eraser UI 3.1

(Téma vytvořeno: 11-03-2021 08:56 AM)
513 Zobrazení
Nolland
Apprentice
Možnosti
Ahoj, máte po aktualizaci na UI 3.1 v galerii možnost aktivovat funkci mazání objektů (Object eraser)? Mám Galaxy Note 10+, volná CZ distribuce, ale nikde jsem to v tomto updatu nenašel... Děkuju. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Nolland Také do aktualizační politiky bohužel nevím, zřejmě jde o motivaci  pořídit novější model. Řady 20 zase nedostaly například režim Režisér. 

Pokud Vám moje odpověď přišla dostatečná, můžete ji Přijmout jako řešení prosím? Děkuji 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Ano, mazání objektů mám. OneUI 3.1 a Note20 Ultra. Až po aktivaci v Labs se mi ikona zobrazila.

Screenshot_20210311-100657_Photo Editor_15045.jpg

Urbis83
Pathfinder
Možnosti
Tento přepínač.

Screenshot_20210311-100848_Photo Editor.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký demn @Nolland 

Tato funkce byla bohužel z updatu One UI 3.0 pro řady S10 a Note10 odstraněna. Dostala se pouze na řady Note 20, S20 a Z Flip. Kompletní changelog pro řady S10 a Note 10 naleznete níže.

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/telefony-%C5%99ady-galaxy-s10-a-galaxy-note10-dos...

fajnsnek2
Nolland
Apprentice
Možnosti
Děkuji za odpovědi, tu ikonu v Labs nemám, není tedy co aktivovat.. Nechápu, proč tato funkce je na řadě 20/21 dostupná a na řadě 10 ne, když výkonově na to má bez problémů... No, nějak žít bez toho dokážu 😉
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Nolland Také do aktualizační politiky bohužel nevím, zřejmě jde o motivaci  pořídit novější model. Řady 20 zase nedostaly například režim Režisér. 

Pokud Vám moje odpověď přišla dostatečná, můžete ji Přijmout jako řešení prosím? Děkuji 

fajnsnek2
Nolland
Apprentice
Možnosti
jj.. hned jdu na to 👍
0 Like