Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Note 20 ultra 5g

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-01-2022 11:04 PM)
215 Προβολές σελίδας
Kazampa
Explorer
Επιλογές
Υπάρχει κάποιος που να πείρε λογισμικό από noted ultra 5g 
9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, ο @ΝΙΚΟΛΑΟΣG
Αν δεις στα ποστ λίγο πιο κάτω στην αρχική σελίδα θα το δεις.
Στο βγάζει κ κάτω από το ποστ σου στις σχετικές δημοσιεύσεις.
Kazampa
Explorer
Επιλογές
Εχει αρχίσει να γίνεται πολύ σπαστικό το όλο θέμα δώσαμε τα λεφτά μας αλλά δεν παίρνουμε ούτε καν την ενημέρωση ε αυτό είναι άθλιο και απαράδεκτο από 8/11/21 περιμένω να πάρω ενημέρωση τα 1350 όμως κανονικά και με το νόμο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν έδωσες 1350€ για να περιμένεις τις αναβαθμίσεις, τα έδωσες για να πάρεις μια συσκευή για να κάνεις την δουλειά σου με όποιο λογισμικό εχει.
Επίσης αν σου δώσει το upgrade νωρίς και είναι γεμάτο bugs, μετά θα λες ότι έδωσες 1350€ για να παίρνεις ελαττωματικά upgrade... 😁😁😁
Θέλω να πω, καλύτερα να αργήσει λίγο (αν και ακόμη δε βγήκε ο Γενάρης άρα ακόμη εντός προθεσμίας που ανακοίνωσε ειμαστε) και να έρθει σωστή, παρά να έρθει νωρίς (όπως με τα s21) και να έχει θέματα. 😉😉😉
Πάντως ξεκίνησε όπως είδες και θα έρθει και σε εσένα σύντομα. Εξαρτάται και από το csc της συσκευής.
Kazampa
Explorer
Επιλογές
Ναι αλλά τα έδωσες για να πάρεις ένα τηλ από μια εταιρία κολοσσό και όχι ένα ότι νανε με 100 ευρό και όπως τα δίνεις έτσι περιμένεις να πάρεις και αυτό που πρέπει γιατί όσο δεν παίρνει ενημέρωση μια συσκευή αποκτάει αλλά πρόβλημα και δεν τα λέω εγώ τα λέει η ίδια η samsung ότι η ενημέρωση στο τηλέφωνο είναι πολύ σημαντική όσο για το πόσο το πείρα το τηλέφωνο έχω την απόδειξη αγοράς μπορώ να την ανεβάσω και αυτή
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δε χρειάζεται η απόδειξη, δεν έφερα αντίρρηση για το ποσο το πηρες. Συμφωνώ μαζί σου, όπως είπες και όπως λέει και η samsung οι ενημερώσεις είναι σημαντικές, και πιστεύω ότι και η samsung το ξέρει καλά και προσπαθει να βγάλει το update καθώς και το upgrade. Αλλά θέλει να ρο βγάλει χωρίς προβλήματα.
Καταλαβαίνω την ανυπομονησία όλων, αλλά υπάρχει χρονοδιάγραμμα που ως τώρα τηρείται και σε κάποιες περιπτώσεις κ νωρίτερα. Αλλά και να υπάρξει καθυστέρηση πιστεύω ότι θα υπάρχει λόγος.
Τέλος δεν νομίζω ότι τα χρήματα που δίνουμε για συσκευές τα δίνουμε τοσο για το λογισμικό όσο για το υλικό...
Ermis06
Helping Hand
Επιλογές
Καταρχάς καλημέρα.
Εγω που εδωσα 400 ευρω για το κινητό μου, εχω αρκετες απαιτήσεις απο αυτο, ποσο μάλλον εσυ που εδωσες τα τριπλά, οποτε σε αυτο το κομμάτι σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Οσων αφορα τα updates το χρονοδιάγραμμα της Sammy λεει οτι η σειρα note 20 θα παρει το update τον μηνα Ιανουάριο.
Σημερα εχει αρχίσει να μοιραζεται το update στην σειρά note 20 και εχουμε 26 Ιανουαρίου.
Σε καθυστέρηση λοιπον αναφέρεσαι;;; 🤔
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Φίλε μου ήρθε σε εσένα το update??
Kazampa
Explorer
Επιλογές
Επιτέλους μετά από 2 μήνες αναμονή τώρα μόλις παρέλαβα την αναβάθμιση και το πάτησα να το παραλάβω
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Με το καλό... bug free να είναι!!😉😉
Είδες που ανυπομονουσες... Ιανουάριο όπως ειπε😁😁😁