Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Note 10 plus οθόνη.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 27-05-2022 10:30 PM)
315 Προβολές σελίδας
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Μετά από επικοινωνία τελικα
 με την samsung μου είπαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό και δεν συντρέχει λόγος αλλαγής οθόνης.Εχετε κάποια άποψη? 

image

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Θα σου πρότεινα να πας στο εξουσιοδοτημενο που έκανες την αλλαγή να το δουν και εκεί.
Πολύ σπάνια, αλλά έχει συμβεί, και καινούριες συσκευές να παρουσιάζουν αυτό το θέμα. Αν απλά διαρρέει φως δεν είναι θέμα. Γιαυτό και σου είπαν πως είναι φυσιολογικό. Ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγή οθόνης, που η τοποθέτηση της δεν γίνεται από ειδικά ρομπότ στο εργοστάσιο παραγωγής αλλά από ανθρώπους σε κάποιο εργαστήριο...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, αν δεν είναι πολύ ενοχλητικό και αν φαίνεται πολύ δύσκολα, οκ, αλλά να τονίσω πως είναι φυσιολογικό αν δεν έχει περαστεί σωστά... για να περνάει το φως η εχει κάποιο φθαρσιμο στο μαύρο σημείο, η δεν έχει τοποθετηθεί σωστά η κολλητική / μονωτική ταινία... και αν αυτη δεν εχει τοποθετηθεί σωστα τότε δεν είναι και σίγουρη η αδιαβροχοποιηση...
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Ωραία.Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες.Οποτε πως γίνεται να μου λένε ότι είναι φυσιολογικό με τόσα αν και αν... κτλπ.Κανονικα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το δούνε και αν δεν γίνεται στην ίδια οθόνη κάτι,να την αλλάξουν. Παρόλα αυτά μου λένε είναι φυσιολογικό.Τι να πω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Η αλλαγή έγινε σε εξουσιοδοτημενα αν θυμάμαι καλά, από το εξουσιοδοτημενο σου τα λένε αυτά??
Δοκίμασες να πας σε άλλο εξουσιοδοτημενο να πάρεις άποψη?
Δοκίμασες να μιλήσεις με ρο τμήμα εξυπηρέτησης της samsung?
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Ναι σε εξουσιοδότημενο έγινε η αλλαγή.
Αυτό που είπα ποιο πάνω, ότι είναι φυσιολογικό μου το είπαν από το τμήμα εξυπηρέτησης.
Σορρυ για την ζαλουρα κιόλας απλά εχω χαλάστει πολύ.Τόσα χρήματα έδωσα και αν μη τι άλλο αυτό το θεωρώ πρόβλημα σε μια συσκευή... Αμελητέο μεν αλλά πρόβλημα.
fotisgem
Legend
Επιλογές
Συγγνωμη αλλα ειχα το s10 plus s7edge και τωρα s22ultra , ολα δλδ με κυρτη οθονη , δεν ειχα ποτε τετοιες "φυσιολογικες" ενδειξεις..
Zak_S23
Big Cheese
Επιλογές
Βγάλε μια φωτογραφία με φως να δούμε στο περίπου σε ποιο σημείο είναι.
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Θα σου πρότεινα να πας στο εξουσιοδοτημενο που έκανες την αλλαγή να το δουν και εκεί.
Πολύ σπάνια, αλλά έχει συμβεί, και καινούριες συσκευές να παρουσιάζουν αυτό το θέμα. Αν απλά διαρρέει φως δεν είναι θέμα. Γιαυτό και σου είπαν πως είναι φυσιολογικό. Ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγή οθόνης, που η τοποθέτηση της δεν γίνεται από ειδικά ρομπότ στο εργοστάσιο παραγωγής αλλά από ανθρώπους σε κάποιο εργαστήριο...
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Με φως δεν μπορείς να το δεις καθαρά. Ειναι αριστερά πάνω γωνία. Και από την δεξιά πλευρά στο κεντρο
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Το πήγα αρχικά εκεί που μου την άλλαξαν.Στην αρχή μου είπαν ότι φταιει η προστασία οθονης και στην συνέχεια όταν έβγαλα την προστασία οθόνης μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό.Τα ίδια μου είπε και άλλο εξουσιοδότημενο που μίλησα στην θεσσαλονικη.Οπως και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της samsung. Είναι κρίμα να πληρώνεις ένα κινητό 1000 ευρώ και να σου λένε είναι φυσιολογικό. Γενικά είναι απαράδεκτοι. Σε φτάνουν στο σημείο να γίνεσαι γραφικός και να μην ξέρεις τι να κανεις