Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

NFC

(Téma vytvořeno: 05-10-2020 10:15 AM)
666 Zobrazení
Fazotron
Pathfinder
Možnosti

Ahojte,

Potrebujem poradit ohladom NFC na Note 9. Vzdy po odblokovani mi vybieha hlaska v spodnej casti displeja "dokoncit akciu pomocou aplikacie : nova skenovana znacka. Je nejaka moznost ako toto odstranit? Nainstalovany mam google pay a v nom mam fio debetnu kartu. Este som neskusal platit...

Screenshot_20201005-095259_NFC.jpg

Vdaka

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Fazotron 

Toto vypadá jako by telefon přišel do kontaktu s nějakou NFC nálepkou nebo kartou apod. Nemáte nějaký NFC čip v krytku, či nemáte pouzdro s přihrádkou na platební kartu ?

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Fazotron
Pathfinder
Možnosti

Zdravim @fajnSnek 

Tak toto by ma ani nenapadlo....Skutocne pod krytom mam mifare nfc cip....po odstraneni vsetko ok. Dakujem za pomoc

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Fazotron 

Toto vypadá jako by telefon přišel do kontaktu s nějakou NFC nálepkou nebo kartou apod. Nemáte nějaký NFC čip v krytku, či nemáte pouzdro s přihrádkou na platební kartu ?

fajnsnek2
Řešení
Fazotron
Pathfinder
Možnosti

Zdravim @fajnSnek 

Tak toto by ma ani nenapadlo....Skutocne pod krytom mam mifare nfc cip....po odstraneni vsetko ok. Dakujem za pomoc

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Fazotron  Ok, děkuju za odpověď a zpětnou vazbu. Pokud Vám moje odpověď pomohla, můžete ji též Přijmout jako řešení?

fajnsnek2
Ray_001
Navigator
Možnosti
Ja sa vrátim k tejto teme: Ako docieliť aby som si pri vyskoceni tohoto okna predvolil aplikáciu a následne aby mi už toto okno nevyskakovalo?
0 Like