Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunkční aktualizace aplikací Chrome a Android system web view

(Téma vytvořeno: 14-05-2021 09:28 PM)
380 Zobrazení
Petr1982
Explorer
Možnosti
Dobrý den, mohu poprosit o radu - mám telefon Note 10 Plus, dnes se mi poprvé stalo to, že obě aplikace (v nadpisu) nejdou v Obchodě Play aktualizovat. Obchod aktualizaci nabízí,  ale jakmile dám  "aktualizovat ", objeví se pouze "čeká se na instalaci ", a nestane se nic. Jde to pouze zrušit, ale možnost aktualizace tam visí pořád. Zkoušel jsem vymazat data a paměť aplikace Obchod Play, nepomohlo. Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Díky moc, Petr 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
párkrát se mi to také stalo (sice u jiných aplikací) a po nějaké době aktualizace zmizela nebo se sama později aktualizovala. Vámi popisované aplikace patří googlu, pravděpodobně bude problém na serveru. Vyčkal bych.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
párkrát se mi to také stalo (sice u jiných aplikací) a po nějaké době aktualizace zmizela nebo se sama později aktualizovala. Vámi popisované aplikace patří googlu, pravděpodobně bude problém na serveru. Vyčkal bych.

0 Like
Petr1982
Explorer
Možnosti
Dobrý den, děkuji za odpověď. Ono tam dnes bylo více aplikací od Google, např. Fotky, Disk atd, u těch aktualizace proběhla, jen tyto visí. Uvidíme. Díky
0 Like
Petr1982
Explorer
Možnosti
Dobrý den, děkuji za odpověď. Ono tam dnes bylo více aplikací od Google, např. Fotky, Disk atd, u těch aktualizace proběhla, jen tyto visí. Uvidíme. Díky
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Petr1982 

Zkuste vymazat data a paměť u aplikace Google Play.

fajnsnek2
0 Like
Petr1982
Explorer
Možnosti
Zdravím, zkusil jsem, to nepomohlo. Nicméně do rána se to spravilo samo, záhada 😁. Každopádně děkuji