Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Dialer

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-11-2020 08:57 AM)
537 Προβολές σελίδας
agriniopk
Journeyman
Επιλογές
Γιατί δεν έχουν βάλει ακόμα στον Dialer αναζήτηση με ελληνικά ονόματα; 
Είναι η μοναδική εφαρμογή που δεν χρησιμοποιούμε από αυτές που έχει μέσα το κινητό μόνο γιαυτό το λόγο. 
Πότε θα το φτιάξουν; 
Όλες οι άλλες εταιρείες το έχουν
6 Απαντήσεις
dafnhser
Navigator
Επιλογές

Καλησπέρα @agriniopk ,

Το dialer που αναφέρεις  είναι ο μικρός φακός στο μενού για την αναζήτηση ονόματος. Θα ήταν καλό να σιγουρευτείς ότι η συσκεύη σου είναι  ρυθμισμένη στα ελληνικά και επίσης ότι η αναζήτηση που κάνεις είναι με ελληνικούς χαρακτήρες. Εάν είναι όντως ρυθμισμένο στα ελληνικά θα πρέπει να βγάζει κατευθείαν την αναζήτηση στα ελληνικά. 

Εάν αυτό δεν συμβαίνει μπορείς να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών , όπου εκεί ειδικοί θα σε κατευθύνουν ανάλογα.

Τα τηλέφωνα της εξυπηρέτησης πελατών είναι τα ακόλουθα:  80111 7267864 (αστική χρέωση) ή 210-6897691 (από κινητό).

Διαφορετικά μπορείς να επισκεφθείς ένα απο τα κέντρα τεχνικής υποστήριξής μας όπου εκεί θα μπορέσουν να ελέγξουν επί τόπου την συσκευή σου και να σε ενημερώσουν για το ζήτημά της. Μπορείς να βρεις το κοντινότερο, σε εσένα, κέντρο από το ακόλουθο link: (https://www.samsung.com/gr/support/service-center/

Συνέχισε να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με το υπόλοιπο community, και εάν επιθυμείς, ενημέρωσε μας εάν το πρόβλημα σου επιλύθηκε.

agriniopk
Journeyman
Επιλογές
Αυτό είναι σωστό.
Λειτουργεί.
Αυτό που δεν Λειτουργεί γιατί απλά δεν υπάρχει στα κινητά samsung (σε όλα τα κινητά της) είναι η εμφάνιση ελληνικών επαφών όταν κάνεις αναζήτηση πατώντας στα νούμερα/γράμματα.
Σε όλα τα άλλα κινητά πλην της Samsung εμφανίζει και της επαφές με ελληνικά ονόματα.
τα κινητά της Samsung όχι.
Έγραψα dialer αναφερόμενος στο καντράν με τα νούμερα.
Μόνο τα κινητά samsung δεν υποστηρίζουν τα ελληνικά στην αναζήτηση στον dialer
ntinosterpsis
Navigator
Επιλογές
Τι εννοείτε ότι δεν εμφανίζει τις επαφές με ελληνικά ονόματα; Στο δικό μου αν πάω στις κλήσεις και μετά κάνω αναζήτηση πχ Νίκος, θα μου εμφανίσει τις επαφές με το όνομα Νίκος.
agriniopk
Journeyman
Επιλογές
Δες την φωτογραφία που επισυνάπτω για να καταλάβεις.
Πάτησα πρώτα το 5 και μετά το 6.
Επρεπε να μου φέρει σχετικές επαφές στα ελληνικά και στα Αγγλικά και πρώτα τις επαφές με ελληνικά ( στην γλώσσα που είναι το κινητό σαν πρώτη επιλογή) εκτός από τα δύο νούμερα που πάτησα.
Αυτή είναι η πρώτη και η πιο κλασική αναζήτηση στα κινητά από τότε που δημιουργήθηκαν.
και η πιο γρήγορη.
μόνο τα κινητά Samsung ακόμη δεν την έχουν προσαρμόσει και στα Ελληνικά αυτή την αναζήτηση.
Θέλω πολύ να φτιαχτεί αυτό και θέλω να βοηθήσω.
Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε κάποια πληροφορία παραπάνω πείτε μου.
Είναι κρίμα για επαγγελματική χρήση να χρησιμοποιούμε άλλο dialer και όχι αυτόν της Samsung.

Screenshot_20201114-134629_Phone_6110.jpg

FoodSafeGr
Apprentice
Επιλογές
Έχω στείλει πολλές φορές email στην Samsung για το συγκεκριμένο θέμα. 10 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ συσκευές Galaxy.
Ποτέ δεν πήραν στα σοβαρά να προσθέσουν Τ9 αναζήτηση ελληνικών χαρακτήρων στον Diaker.
Είναι πραγματικά κρίμα. Είναι ίσως το πιο απαραίτητο feature σε ένα κινητό (μια και πάνω από όλα είναι τηλέφωνο και μετά smartphone).
Και αναγκάζεσαι να προσθέσεις 3rd party εφαρμογή (που δεν ξέρεις αν υποκλέπτει πχ τους επαφές σου) για να κάνεις κάτι τόσο απλό.
agriniopk
Journeyman
Επιλογές
Και πιστεύω πως ούτε εδώ θα δουν τις αναρτήσεις και ούτε θα δώσουμε περαιτέρω συνέχεια.
Εκεί στη Samsung!!!!
Ξυπνήστε!!!!
Δεν υπάρχει κάτι στα κινητά σας που υπάρχει σε όλα τα άλλα κινητά!!!!