Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Dead Pixel

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-01-2022 09:11 PM)
1190 Προβολές σελίδας
James_GR
First Poster
Επιλογές
Κατέχω το NOTE 20 Ultra το οποίο σε γενικές γραμμές είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που κάνει τα πάντα!
Αλλά μόλις 10 μηνών τηλέφωνο το οποίο το προσέχω αφάνταστα δεν έχει κτυπήσει πουθενά ούτε έχει έντονη χρήση, όπου φέρει την original θήκη την led view. 
Εχθές, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένα dead pixel (μια μικρή μαύρη τέλια) στην οθόνη edge κάτω αριστερά ενδιάμεσα του μέσου και της γωνίας τής οθόνης.
Ναι έχω προσπαθήσει είδη αρκετά πράγματα για να δω μήπως και είναι κάποιο σφάλμα του λογισμικού, αλλά από όλα όσα δείχνουν είναι πρόβλημα της super amoled display με dead pixel.
Αν έχει κάποιος κάποια συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.
Κατά την άποψή μου είναι απαράδεκτο τηλέφωνο μόλις 10 μηνών με την χρυσή και προστασία που έχει μέχρι τώρα να έχει αυτό το πρόβλημα, ειδικά σε τηλέφωνο αξίας €1200+ που υποτίθεται είναι flag ship model.
Τα dead pixel πλέον δηλαδή μπορούν και να επεκταθούν στην οθόνη από το τίποτα.

3 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Δυστυχώς αυτό με τα dead ή κολλημένα pixels είναι μια πληγή χρόνια τώρα. Οι περισσότερες εταιρίες δίνουν ανοχή εγγύησης μέχρι κάποιο αριθμό ελαττωματικών pixels, μέχρι ένα δύο, που τα θεωρούν αποδεκτά. Κάποιες ελάχιστες, τουλάχιστον απ' όσο ήξερα μέχρι τώρα, έχουν εγγύηση μηδενικών ελαττωματικών pixels. Και δυστυχώς όσο και να προσπαθήσεις, δεν είναι θέμα λογισμικού η αποκατάσταση. Θέλει αλλαγή οθόνης. Έχω τη μια μου Canon dslr με ένα κολλημένο λευκό pixel πολλά χρόνια τώρα. Απλά το αποδέχτηκα.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είχα μια οθόνη viewsonic με ένα υποpixel κολλημένο, εγγύηση zero pixel... όταν απευθύνθηκα στην εταιρία μου είπαν... εγγύηση για ολόκληρο pixel rgb καμμένα, όχι κολλημένο μόνο το g...
Μια πράσινη λοιπόν κουκκίδα μόνιμα στην οθόνη!!!
11aa
Navigator
Επιλογές
Εμένα με note 20 ultra αγορά 3-21 μετά από 6 μήνες έχει που ειχα παει διακοπές μαύρισε. Τέλος. Σβηστά όλα που λέει και ο Τσουβελασ.
Με λίγα λόγια. Αλλαγή οθόνη, αλλαγή κρύσταλλο πίσω, αλλαγή μπαταρία. Όλα αυτα επειδή λέει έχει φάει τουμπα. Εγεινε χαμός...