Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Burn in οθόνη.

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-03-2022 12:28 PM)
763 Προβολές σελίδας
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα.Στο note 10 plus παρατήρησα στο πάνω μέρος της οθόνης στο μέρος των notification που είναι το σηματάκι της ωρας,του δικτύου, της μπαταρίας κτλπ,οτι υπάρχει κάποιο αποτύπωμα από αυτά τα σύμβολα στην οθόνη το οποίο φαίνεται σε φωτινο wallpaper.Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Αρχικα  έχω την συσκευή 1.5 χρόνο περιπου.Το καλύπτει η εγγύηση? Μπορώ να κάνω κάτι για να επαναφέρω την οθόνη? 
24 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Η οθόνη μετά από burn in δεν επανέρχεται, αυτό είναι το μοναδικό για εμένα ελάττωμα των oled οθονών.
Δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, αν και πόσο τον καλύπτει η εγγύηση, αλλά μια επίσκεψη σε εξουσιοδοτημενο θα σε βοηθήσει...
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Λίγο που το έψαξα στο ίντερνετ δείχνει σαν τρόπο αντιμετώπισης κάποιες εφαρμογές. Τσάμπα κόπος να υποθέσω.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το πολύ να παίζουν με χρώματα κ φωτεινότητα για να σου δίνουν την αίσθηση ότι χάνεται το φαινόμενο.
Το θέμα είναι ότι είναι organic light emitting diode... ότι οργανικό πεθάνει δυστυχώς δεν ανασταίνεται...
Geotrvs
Voyager
Επιλογές
Το καλύπτει η εγγύηση 100% οπότε αν έχεις ακόμα 6 μήνες το πας στην smartec (οτι καλύτερο σε service στην Ελλάδα) και θα στην αντικαταστήσουν άμεσα (αν υπάρχει σαν ανταλλακτικό και δεν χρειάζεται παραγγελία).
AshtrayGirl
Voyager
Επιλογές
Ναι το καλύπτει η Samsung. Το είχα πάθει και εγώ στο S8+ που είχα και πήγα σε εξουσιοδοτημένο και όλα καλά.
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Ναι το διαπίστωσα. Είναι παροδικό. Νομίζεις ότι το σταματάει.
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Θα το δοκιμάσω οπότε. Μακάρι να την αλλαξουν
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κοίταξε, ότι το σταματάει το σταματάει σε αυτό το επίπεδο που είναι τώρα, δεν το επουλώνει όμως, δεν έχει γυρισμό. Καλό θα είναι και αντικατάσταση να κάνεις να προσέχεις λίγο με τις τέρμα φωτεινότητες, με τα πολύ φωτεινά θέματα και γενικά όχι πολύ έντονα κοντράστ. Καλό επίσης είναι να προτιμάς και τα σκούρα θέματα. Το burn in δυστυχώς είναι η αχίλλειος πτέρνα των oled οθονών.
Maveric86
Pioneer
Επιλογές
Ναι καταλαβαίνω. Στην ουσία μου έχει αφήσει σημαδάκια τα notifications του youtube και το σημαδάκι της μπαταρίας!!πρακτικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα ή οθόνη, απλα θεωρώ ότι είναι κρίμα σε τόσο ακριβό κινητό να το αφήσω έτσι εφόσον έχω ακόμα την εγγύηση. Απλά φοβαμε αύριο που θα πάω μην προφασιστουν κάτι και δεν το δεχτούν να το κάνουν.