Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Beta program...

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 10-11-2021 03:17 PM)
363 Προβολές σελίδας
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Μπορούμε να κατεβάσουμε έτσι εύκολα το android 12 beta....η είναι μεγάλη διαδικασία??...Είναι εύκολο η θα θέλει μετά πολλά πράγματα και χάσουμε τα πάντα από μέσα....;; Ευχαριστώ 🙏
4 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, σε πολλές συζητήσεις έχω αναλύσει το θέμα και έχω ανεβάσει και συγκεκριμένο ποστ. Το τι θα χάσεις, αν δε πάρεις back up, θα τα χάσεις όλα. Έτσι εύκολα?? Πως το εννοείς? Το έτσι εύκολα θα ήταν να μας συμπεριλάβει η Samy στο beta program, εφόσον δεν το κάνει, το έτσι εύκολα δεν υπάρχει. Απαιτεί διαδικασία και υπάρχουν 2-3 τρόποι, που αν δεν ξέρεις τι κανεις μπορεί να καταλήξεις με ένα brick αντί για τηλέφωνο, στα χέρια σου. Ποια συσκευή έχεις? Μπορεί να μην υπάρχει καν beta για την συσκευή σου.
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Note 20 ultra.... Έχω.. Τέλος πάντων.. Δεν θα βάλω εφόσον έχει τόσα και τόσα που δεν γνωρίζω... αναμονή για την original... ευχαριστώ πάντως 🙏
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κοίταξε, κάποτε και εγώ είχα την ίδια ανυπομονησία και έμπαινα στην διαδικασία. Αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν αξίζει τον κόπο. Πρώτον γιατί είναι μια ασταθής έκδοση ή όποια ανανεώνεται συνέχεια, οπότε αναλόγως με το ποιο τρόπο θα είχα επιλέξει να βάλω την beta θα έπρεπε κάθε φορά να περνάω και την καινούρια ή όταν τελείωνε το beta program να ξαναγύριζα το κινητό στην αρχική του μορφή. Με τις beta πολλές φορές ξενέρωνα γιατί πολλά πραγματάκια δεν λειτουργούσαν σωστά (άλλωστε για αυτό είναι οι beta). Και στο τέλος ξαναγύρνα στην κανονική rom, καθαρή κ γνήσια για να πάρεις την σταθερή πλέον έκδοση που αντιστοιχεί στην χώρα σου και συσκευή σου... πολλά format και αν σκεφτείς ότι όταν έρθει το android 12 με one ui 4.0 θα το κάνω καθαρή εγκατάσταση, παρά πολλά τα format... 😁😁😁
juann_s25u
Hotshot
Επιλογές
Έτσι ακριβώς...Εν αναμονή λοιπόν....Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου....🙏