Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Μικροφωνο samsung note 10+

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-12-2021 02:55 PM)
291 Προβολές σελίδας
TakisL
Apprentice
Επιλογές
Το τελευταίο εξάμηνο όταν καλώ από messanger ή skype ο συνομιλητής μου δεν μπορεί να με ακούσει. Στον έλεγχο που κάνω στο τηλέφωνο τα ηχεία και τα μικρόφωνα λειτουργούν κανονικά. Επίσης στις άλλες εφαρμογές πάλι όλα λειτουργούν κανονικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
12 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, μήπως δεν έχεις δώσει άδεια σε αυτές τις δύο εφαρμογές να χρησιμοποιούν το μικρόφωνο?
TakisL
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα έχω δώσει άδεια λειτουργίας μικροφώνου κατά την χρήση των εφαρμογών. Το περίεργο είναι ότι αν με καλέσουν το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασες να κάνεις ένα καθαρισμό μνήμης cache τω εφαρμογών αυτών? Αν όχι, κάνε μια δοκιμή. Αν δε δουλέψει, τότε κάνε καθαρισμό δεδομένων και διακοπή αυτών των εφαρμογών και μετά επανεκκίνηση της συσκευης. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να ξαναβάλεις κωδικούς πρόσβασης και να ξανακάνουν update οι εφαρμογές.
TakisL
Apprentice
Επιλογές
Τα έκανα αλλά πάλι δεν με ακούν όταν καλώ εγώ. Επίσης έχω κάνει απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ παράξενο. Για το messenger το έχουμε ξανασυζητησει κ κάποιο μέλος είπε ότι μόνο όταν το ανοίγει από φούσκα δεν τον ακούν. Όταν το ανοίγει από την ίδια την εφαρμογή τον ακούν...
TakisL
Apprentice
Επιλογές
Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να παίζει ρόλο
Kekropas
Journeyman
Επιλογές
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Messenger και έχω παρατηρήσει ότι το κάνει και στο signal
Kekropas
Journeyman
Επιλογές
Και το παράξενο είναι ότι όταν με καλούν οι άλλοι λειτουργεί το μικρόφωνο κανονικά Όταν προσπαθώ να καλέσω εγώ κάποιον τότε δεν λειτουργεί.
Kekropas
Journeyman
Επιλογές
TakisL μήπως βρήκες λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ? ή πάμε για άλλο τηλέφωνο?