Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Αναβάθμιση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 09-01-2022 10:55 AM)
360 Προβολές σελίδας
Dimitris010
Helping Hand
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους 
Θα ήθελα να ήμουν σε μια γωνία και να μας έβλεπα όλους εμάς που περιμένουμε την αναβάθμιση με τα κινητά στο χέρι και κάνοντας update 3 φορές την ημέρα μήπως έρθει...😁😁🤡🤡
3 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα!!! Μες το μυαλό μου είσαι... αυτό σκεφτόμουν...
Δλδ έχει γίνει τόσο εμμονή να πάρει κάποιος το 12 one ui4 που έχει ξεχάσει όλα τα άλλα, δλδ αγόρασες μια συσκευή για να περιμένεις το upgrade της..??
Αν είναι να έρθει θε να ρθει... αλλιώς θα έχει κολλήσει!!!😁😁😁
Μη ξεχνάμε ότι υπάρχει πρόγραμμα από την samsung και όλοι ξέρουμε πάνω κάτω ποτέ είναι η σειρά μας...
Είπαμε, καμία φορά μας εκπλήσσει όταν έρχεται νωρίτερα (όπως στο s21ultra μου) αλλά καμία φορά φέρνει και bugs (ευτυχώς ήμουν από τους τυχερούς!!)
Το major θέμα εδώ και μέρες στο community είναι "πότε θα πάρω το upgrade"...
Να καταλάβω συζητήσεις περί bugs, ή ακόμη και για την προέλευση της συσκευής ώστε να ξέρουν ότι δεν ισχύει η ελληνική λίστα σε αυτούς... αλλά να διαβάζω κ ότι η Samy έχασε τη μπάλα με το upgrade, όταν λέει Ιανουάριο για τη συσκευή και ακόμη ο μήνας δεν είναι ούτε ούτε μισά....
Dimitris010
Helping Hand
Επιλογές
Να σημειώσω ότι δεν κατακρίνω κανέναν!!! Απλά αστειεύομαι με την εμμονή που μας έχει πιάσει.. φαντάσου να πάει 30/1 και να μην την έχουμε πάρει ακόμα!!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ούτε εγώ κατακρίνω κανένα... φυσικό είναι να υπάρχει μια ανυπομονησία... κ εγώ την είχα, αλλά έψαχνα για το upgrade μια φορά στις 3 μέρες... κ ήρθε μόνο του...
Όπως βολεύεται ο καθένας, εμείς εδώ είμαστε,... να βοηθαμε...