Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Viata la tara

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
84 Vizualizări
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Viața la țară nu e ușoară — e plină de trudă, de lipsuri și de răbdare. Dar are o frumusețe aspră și sinceră, o liniște care nu se găsește nicăieri altundeva. E o lume care trăiește în ritmul naturii, unde fiecare anotimp aduce altă muncă, altă speranță, altă poveste.

image

image

image

image

image

image

15 Răspunsuri
Opțiuni
Salutare,
Si eu locuiesc la tara si sunt mandru de lucrul asta. Intr-adevar, este mult de munca la tara si uneori, ducem lipsa de anumite lucruri, dar este si frumoasa viata la tara.☺️
Frumoasa poveste, frumoasa fotografie!👏🥳
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc da asa este.. câțiva ani am luat drumul spre oraș pentru a continua studiile dar de fiecare data când ma reîntoarcem acasă parca era raiul pe pământ pentru mine 🙏
Opțiuni
Cu drag!🤗
Si eu la fel, insa, eu acum imi continui studiile si crede-ma ca atunci cand ma reintorc acasa, simt acelasi lucru ca si tine. Altfel vedem locul numit "acasa" atunci cand ne reintoarcem din oras.
☺️
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Da sa sti. Parca altfel de bucuri de natura și de fiecare anotimp😉😉😊😊😙😇
Opțiuni
Asta asa este! Acasa ai o gradina unde poti merge sa te bucuri de natura, sa admiri peisaje, sa asculti ciripitul pasarilor, si multe alte lucruri. Mult mai faina este viata la tara fata de cea de la oras.☺️🙏🏻☺️
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Exact🙏🙏🙏🙏
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
Mai avem văcuțe în țara asta?👏👏👏🙏
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Mai sunt.. la oameni care încă sunt dornici sa le tina și sa le Îngrijească 🙏🙏
Opțiuni
Foarte frumoasă experiența!😊
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Dacă ai sta la tara câtva zile, în fiecare zi ai găsi câte ceva de făcut😊😊😊 și nu te-ai plictisi
Opțiuni
Știu ce zici, așa e, din păcate am avut nenorocul să stau la bloc, doar la bunicii mei mă duceam la țară în vizită. 😊
Nu te plictiseai niciodată!🥹
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Da😊 dar uneori viața ne poarta pe alte cai
Opțiuni
Într-adevăr! 😊 🙏
Rapha24
Legend
Opțiuni
Viata la țară este adevărata viață! Că si domnii tot de la țară se trag !😉❤️😘😊🥰😅😅😅💚💚💚
geo1326
Pathfinder
Opțiuni
Exact.. doar ca unora le e rușine sa recunoască🙏😂😂
0 Aprecieri