Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

In vizita la... Zoo Cafe

(Subiect creat la: 19-02-2025 07:37 PM)
395 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O idee inedita s-a materializat in Bucuresti pe la final de 2024: o cafenea cu... animalute.

Ce face locatia mai speciala este ca acestea pot fi luate, mangaiate, dragalite, pozate, etc....la masa. Teoretic, oricare din animaluteleprezente in locatie sunt aduse la masa si lasate sa te "joci" cu ele dupa ce in prealabil primesti instructiuni specifice fiecaruia... 

Si daca va asteptati sa gasiti pe aici hamsteri, soricei sau pisici, va voi dezamagi si va voi spune ca nu exista asa ceva in schimb am gasiti niste... serpi boa constrictor, iepurasi dragalasi, broscute testoase de uscat mici ca pietricelele, iguane, cameleoni, geco si alte lighioane cu sange mai cald sau mai rece... 

Nu stiu cat v-am desteptat interesul si daca va plac dar am zis ca macar poze sa va arat asa incat, fara alta introducere... TADAAA

image
Ma vedeti? 

image
Trust in meee, jusssttt in meeee... 

image
Pun pariu ca a mea e mai albastra... 

image

image
Ma cheama Costel

image

image
Eu sunt Magda...incantata...

image
Tot eu... 

image
You want a piece of me? 

image
Sunt nervoasa si musc..RAU

image
Bai da ma mai tineti mult pe post de pisica? 

P. S. Astept sai prind tarantula sa ii fac poze... 

Tarantula era obosita pt ca e seara dar in schimb am primit o... veverita zburatoare. 

Hi, I'm Veve... (evident)... 

image

image

image

image

image

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
41 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Șarpele ala.. Ignore, ignore 🤣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
😂😂

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Trebuia să-l pui pe tine. 😂
3Merlin
Legend
Opțiuni

... subscriu la părerea Emiliei. Pitonul (sau șarpele boa... că uitași să ni-l prezinți) e cel mai bun "corset" pentru eliminarea colăceilor... semnul unor kilograme (ne)trecute în declarația de avere (corporală).
😉
Post-scriptum:
E cam decolorat... sau e albinos!?

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
A stat în zăpadă 😂
3Merlin
Legend
Opțiuni

... mai degrabă cred că i-au pus înălbitor în gelul de duș.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu aveam voie si nici pe masa... Putea fi tinut in palme doar altfel il puneam de gat

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eventual să îl ceară la pachet 😂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Frumos 😂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Foarte frumos...

Mădălina_
Legend
Opțiuni
Interesante pozele! A treia fotografie este cea mai amuzantă, iar celelalte sunt drăguțe... 🦎 🐇
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In a 3a scoate limba... Mie mi-a placut de Veve, era foarte draguta. Totusi este foarte sensibila si nu trebuie stresata ca ii bate inima prea tare si poate face atac de inima

Mădălina_
Legend
Opțiuni
Pune-o pe Veve pe modul "slow motion", ca să nu fie prea stresată!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asa este felul ei, consuma foarte multa energie si nu trebuie sa ai miscari bruste in preajma ei ca sa nu se sperie. Nu e lasata la copii pt ca acestia de entuziasm sunt foarte zgomotosi si saraca moare de frica...

ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Minunate fotografii.🙂👏
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Uau! păcat că merg rar sau deloc în București 😎🤨 țestoase am avut, arici african, hamster, porcușor, papagali, canari, motan, câine, iepure, dar ăla alb NU! iguana hai că aș ține... 🤣🤣🤣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
V-am mai pus cateva poze cu... Veve

Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Nice polo! Original!😉
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Cred ca mai apar din când in când niște șoricei pe acolo, dar pe post de hrană 😬
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La coana tarantula poate sau la pitonu ala