Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Galaxy Z Flip 3

(Tēma izveidota: 17-12-2021 06:06 PM)
307 Skatījumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey! :smiling-face:

Beidzot esmu ticis galā ar saviem darbiem, lai uzrakstītu savu atsauksmi par to, kā man gāja šajā izmēģinājumā :winking-face:

Es biju viens no laimīgajiem, kuram bija iespēja kaut ko izmēģināt, manā gadījumā tas bija unikālais un, pēc manām domām, labākais šāda tipa telefons - Galaxy Z Flip3 5G  🥳

20211206_093031.jpg20211206_093206.jpg

Teikšu uzreiz, ka šeit ir tikai manas domas un ja kāds nepiekrīt vai domā kā savādāk, tad tā var būt, jo mēs katrs esam atšķirīgs :winking-face: Tātd, kā jau var noprast pēc bildes un nosaukuma, tad šis ir viens no atlokāmajiem Samsung telefoniem. Man bija iespēja pirms kāda laika izmēģināt arī Fold 2 un ja šos abus salīdzina, tad manuprāt Flip 3 ir vienozīmīgi labāks. Par visiem specifiskajiem čipa datiem un visu to, varat atrast informāciju internetā vai arī kādā no citiem mūsu kopienas apskatiem. Es vairāk mēģināšu pieturēties pie tāda vienkārša skatījuma. 

Tas, ko es galvenais gribēju saprast izmēģinot šo telefonu, bija ekrāns un tā izturība, baterija, cik vispār šāda tipa modelis ir praktisks ikdienas dzīvē un galu galā vai es būtu gatavs iegādāties ko šādu?

Ekrāns

Atvērtā veidā ekrāna izmērs priekš manis bija ok, mazliet mazāks par S20 FE, bet kopumā ļoti ērti lietojams. Visas kustības bija viegli veikt un visu varēja aizsniegt. 120 Hz visu padarīja vēl ērtāku un patīkamāku. Vidū esošo locījumu vietu es vairs nejutu un nemanīju jau nākošajā dienā, protams, kad ļoti ieskatās var redzēt viņu, bet man netraucēja. Arī lielais kameras izgriezums, kas ir augšā pa vidu, nelikās traucējošs. Mazais vai ārējais displejs arī bija ļoti parocīgs. Varbūt bija dažas reizes, kad viņš prasījās nedaudz lielāks, bet kopumā es visu varēju izdarīt - izlasīt paziņojumus, kontrolēt mūziku, pielāgot viņu manām vajadzībām. 

20211206_093224.jpg20211206_093100.jpg

Baterija

Jāatzīst, ka biju mazliet noraizējies vai Flip 3 spēs turēt līdzi man, baterijas ziņā. Bet biju tiešām pārsteigts, ka šajā ziņā nekādu problēmu nebija. Lietojot aktīvi telefonu visu dienu ar ziņām, zvaniem un internetu vakarā vēl bija pietiekoši daudz baterijas, lai telefons nebūtu jālādē un brīvi varētu vēl iesākt nākošo dienu. Klausoties mūziku, izmantojot Bluetooth gan varēja just straujāku baterijas zudumu, bet tas ir tikai saprotami, tāpēc to tā neņemu vērā :winking-face: Kopumā baterijas lielums mani apmierināja.

20211206_093239.jpg

Ikdienas praktiskums

Kā jau minēju, ikdienā ļoti daudz sanāk izmantot telefonu un izmantojot Flip 3 mana ikdiena netika apgrūtināta. Varbūt sākumā bija mazliet bail izmest no rokām telefonu, jo bez jebkāda vāciņa viņš ir diezgan slidens un atvēršana ar vienu roku ir diezgan pagrūta, bet uz izmēģinājuma laika beigām, jau biju iemanījies atvērt telefonu pat ar vienu roku, to nebojājot. Šī noteikti ir lieta, par ko Samsung padomāt un varbūt izstrādāt kādu palīg mehānismu, lai atvēršana būtu vienkāršāka. Man ļoti patika, ka aizvērtā veidā Flip 3 neaizņem daudz vietas un ir kompakts. Jā, biezāks, bet tas ir tikai loģiski. Bija reizes, kad ieliekot kabatā nācās vairākas reizes pārbaudīt, vai vispār esmu paņēmis līdzi telefonu. Bieži vien izmantoju arī iespēju nostādīt telefonu 90 grādu pozīcijā. Ļoti patika iespēja beigt zvanu vai arī atbildēt uz to, aizverot vai atverot telefonu, atsauca atmiņā laikus, kad gandrīz visiem bija atveramie podziņu telefoni :smiling-face: Vēl man patika tas, ka mēs ar draudzeni nejaucām telefonus, jo ikdienā sanāk sajaukt ik pa laikam telefonus, bet kamēr testēju Flip3, tas nenotika :face-with-tears-of-joy: :winking-face:

Vai es pirktu šādu modeli?

Galu galā, vai es būtu gatavs maksāt vidēji tūkstots eiro, lai iegādātos šādu atveramu telefonu? Vienozīmīgi JĀ!!! Es ļoti izbaudīju šī divas nedēļas un man bija ļoti grūti šķirties no šī modeļa. Esmu diezgan pārliecināts, ka drīzumā es varētu iegādāties Flip3, jo kopumā par visu es biju ļoti apmierināts un man viss patika. Pat ja bija kādas nepilnības, lai par to raksta citi, jo man tādu nebija. Šis noteikti ir labākais no atveramajiem modeļiem, par ko jau sen stāstīja tehnoloģiju apskatnieki, kam sekoju un iegūstot iespēju pašam izmēģināt, tas tikai apstiprinās. 

Ļoti liels paldies Samsung Community komandai, ka man bija šāda iespēja izmēģināt tieši šo modeli, jo tiešām ļoti to gribēju 🎉🎉

4 Atbildes
Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @Krisha112, par Tavu apskatu un viedokli!

Prieks lasīt, ka Galaxy Z Flip3 5G Tev patika! Un noteikti novērtējam, ka uzskati to par labāko no atveramajiem viedtālruņiem. 🙌

Samsung Community komanda :handshake:

Krawchi
Voyager
Opcijas

Kā ar ārējo mini ekrānu bija ? Pieradi jau lietot vai tomēr automātiski vienmēr radās vēlme atvērt pašu telefonu , nevis paziņojumus izlasīt mazajā ? 

Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

@Krawchi Sākumā vēru vaļā, lai lasītu, jo pie visa ir jāpierod, bet diezgan ātri pārgāju uz paziņojumu lasīšanu mazajā ekrānā 😉😉

lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

Arī ļoti patīk samsung flip 4,dēļ saliektā ekrāna,tas kāds viņš ir vizuāli,tur ilgi baterija un nav lēns,ļoti labs telefons,tikai uzskatu cena ir par dārgu,lai kurš katrs nopirktu viņu.

0 vērtējumi