Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Galaxy Z Flip 3 5G apskats

(Tēma izveidota: 02-10-2021 06:19 PM)
659 Skatījumi
kasucka
First Poster
Opcijas

Sveicināti, Samsung Community biedri!

Es esmu viens no laimīgajiem, kurš saņēma testēšanai kādu no Samsung ierīcēm, kas manā gadījumā ir Galaxy Z Flip3 5G. Ir pagājušas gandrīz divas nedēļas, līdz ar to laiks aprakstīt manas domas, sajūtas un pieredzi ar šo ierīci.

Visvieglāk man ir strukturizēt šo apskatu 3 daļās - kas patika, kas ir neitrāls un kas nepatika.

Kas man patika?

• Kad ekrāns ir aizvērts, paliek tikai mini displejs, kuru ne tikai var personalizēt, bet arī pilnvērtīgi izmantot, ja nepieciešams apskatīt paziņojumus vai pārslēgt mūziku.

• Šis viedtālrunis ir ideāls, ja ir nepieciešams koncentrēties kādam konkrētam darbam, piemēram, studēšanai manā gadījumā, jo aizvērtais formāts nepievērš sev tik lielu uzmanību gadījumā, ja atnāk kāds paziņojums.

• Skatoties iepriekš apskatus par viedtālruņa izturību, radās priekšstats, ka ekrāns, kurš ir no plastmasas, būs viegli saskrāpējams un kopumā ilgtermiņā neizdevīgs, taču tā visnotaļ nav. Pirmkārt, šāda formāta viedtālrunis ir aizvērtā formā, kad tas netiek izmantots. Ja gadījumā nāktos to nomest, tad visticamāk galvenajam ekrānam nekas nenotiks. Otrkārt, pēc taustes ekrāna virsma gandrīz vai neatšķiras no pārējiem Samsung Galaxy, kuriem ir stikla ekrāni, līdz ar to neradās sajūta, ka turu rokās kaut ko trauslu.

• Viena no patiešām visnoderīgākajām funkcijām ir iespēja telefonu izmantot kā statīvu kamerai. Pirmo reizi mūžā nebija problēmas uzņemt grupas kopbildi, kur vajadzēja iekļaut visus klātesošos. Telefonu vienkārši noliec uz līdzenas virsmas un ar priekšskatīšanas iespēju ekrānā blakus kamerai var aptuveni saprast kā bilde izskatīsies un rezultātā iegūst bildi, kur ir visi jūsu draugi.

• Un, protams, kompaktums. Mūsdienās viedtālruņi kļūst arvien lielāki savos izmēros, un tam ir savas priekšrocības. Ar Galaxy Flip 3, es ļoti novērtēju faktu, ka telefons salokās, lai to būtu vieglāk kaut kur ielikt, piemēram, jakas vai bikšu kabatā. Šīs ierīces kompaktums ir tieši tas, no kā būs ļoti grūti atvadīties, jo jauniegūtā ikdienas ērtība ir tiešām, manuprāt, par maz novērtēta.

Kas man likās ne labs, ne slikts?

• Vienā vārdā - kamera. Aizmugurējā kamera diemžēl ir diezgan vāja, ja salīdzina ar  Galaxy S21 vai Galaxy A sērijas viedtālruņiem. Tā nekādā ziņā nav sliktas kvalitātes, taču pavisam noteikti es sagaidītu ievērojami labākus rezultātus no premium klases viedtālruņa. Bet interesanti ir tas, ka aizmugurējai kamerai fantastiski labi strādā nakts fotogrāfiju uzņemšana. Visas zemāka apgaismojuma bildes, kuras diemžēl nevaru parādīt šeit, sanāca ļoti kvalitatīvas priekš nakts bildēm. 

Kas man nepatika?

• Mans vidējais ekrāna aktivizācijas laiks ikdienā ir ap 4h pēdējās nedēļas laikā. Ļoti pieviļ fakts, ka baterija labākajā gadījumā knapi spēj nodrošināt enerģiju līdz dienas beigām. Vissavādākais ir fakts, ka viedtālrunis tur bateriju pietiekami labi, ja to izmanto priekš Youtube vai citām aplikācijām, taču tiklīdz kā tiek pieslēgtas Galaxy Buds Pro austiņas vai citas Bluetooth ierīces, baterija zūd pa procentam gandrīz vai ik pa pāris minūtēm. Nekad iepriekš neesmu saskāries ar šādu problēmu savā esošajā Galaxy ierīcē. Varbūt kāds sistēmas atjauninājums to atrisinātu?

Kopsavilkums

Laiks ikdienā kopā ar Galaxy Z Flip3 5G tika pavadīts patīkami. Ikdienas funkcijās tas paveica visu to, kas bija nepieciešams. Neskatoties uz viedtālruņa akumulatora nespēju nodrošināt enerģiju visai dienai, man ir ļoti grūti atrast viedtālruņa īpašības, kas liktu man skatīties citā virzienā, ja šobrīd būtu jauna telefona meklējumos. Ja iepriekšējie Flip sērijas modeļi bija ar problēmām, kas varbūt traucē ikdienas lietošanā, tad tagad liekas, ka Samsung ir paveicis fantastisku darbu, lai šīs sērijas telefons būtu paredzēts ikvienam kā ikdienas labākais palīgs.

Ja jūs novērtējat elegantu dizainu, gandrīz teicamu ikdienas lietojamību, kompaktumu un prieku, kas tiek izraisīts ne tikai jums, bet arī citiem šādu tehnoloģiju redzot dzīvē, tad jaunais Galaxy Z Flip3 ir tieši jums.

1 Atbildēt
Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @kasucka, par Tavu strukutrēto un atklāto atsauksmi par Galaxy Z Flip3 5G.

Samsung Community komanda :handshake: