Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Zöldes kijelző probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-01-2021 11:12 PM)
567 Megtekintések
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Sziasztok 
Szerintetek mitől van az, hogy a telefonomon (A71) néha ez a fajta zöldes szürke árnyalat megjelenik? 
Nem minden esetben, általában változó, hogy mikor vált ilyenné. Alul felül lehet jól látni. 

image
(Bocsi a kép minőségért)

10 Válaszok
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Ez kifejezetten alacsonyabb fényerőn és sötét háttérnél jelentkezik? Ha igen akkor ez egy olyan hiba ami többeknél is fennáll

ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
igen, de ha feljebb veszem még ott marad. Mondjuk most mindkettő érvényes és még sem zöldes a képernyő... kicsit furcsa.
A8-nál és A41-nél nem tapasztalom
0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Utánaolvasgattam és nagyon sokaknál probléma ez kifejezetten az A71-nél. Érdemes ránézni, hogy van-e elérhető szoftverfrissítés, mert ez lehet szoftveres és hardveres probléma is. Amennyiben a legfrissebb verzió fut a készülékeden ide kattintva megnézheted a hozzád legközelebbi szervízpontot ahova érdemes lenne bevinni a készüléket és ránéznek a kollégák a problémára.

ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
A legfrissebb verzió fut.
Rendben köszönöm!
És wifi problémára is volna valami megoldás? Sokszor nem tölt be semmi és olyankor át kell kapcsolnom mobil internetre. (más készüléken pedig rendesen működik a wifi fogadása) Egyszer már a hálózat beállítást is visszaállítottam és utána is jelentkezik a probléma..
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Erről ha adsz egy részletesebb leírást akkor utána nézek :smiling-face: Értem ezalatt, hogy 1-2 wifivel van ez vagy minddel, illetve nem csatlakozik vagy csatlakozik, de nincsen net?

0 tetszik
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
csatlakozni csatlakozik de valamiért alig tölt be valami és ez sem mindig igaz, mert pl most kifogástalanul működik.
De olyan szokott lenni, hogy pl messengert lehet használni, de már YouTube videót már nem tud lejátszani
0 tetszik
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Most néztem, hogy kb. 6%-os fényerőnél látszódik ez a jelenség. Se alatta sem pedig kb. 10-15% felett nem látszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Gyanúsan firmware probléma lesz, sajnos már pár hónapja létezik a jelenség.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Remélem a 11es verzió megoldja.