Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Telefon csatlakoztatása usb-HDMI

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-06-2024 07:03 AM)
218 Megtekintések
Adamo60
Apprentice
Beállítások
Valaki meg tudná mondani,hogy miképpen lehet a telefont közvetlenül a tv HDMI portjához csatlakoztatni? Kábelen van de nem érzékeli a telefont. Az USB beállításokban egyik funkció választásával sem tudok képet varázsolni a TV-re.
Ötlet esetleg?
5 Válaszok
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Szia!
Ez csak az S szérián engedélyezett.
Mi is próbáltuk már 3 féltől származó alkalmazásokat de egyik sem segített.

Ha S készüléked van, akkor a Beállítások 》Csatlakozott eszközök 》Samsung DEX
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Szia,
ha okos vagy legalább wifi kapcsolatra képes tv-d van, akkor a legegyszerűbb módja a SmartView.1718343957599.jpg
Adamo60
Apprentice
Beállítások
Igen ezt tudom. Viszont azért vettem a kábelt mert azt gondoltam,hogy bármilyen HDMI szabványos csatlakozóval rendelkező tv-hez tudom csatlakoztatni
0 tetszik
Adamo60
Apprentice
Beállítások
Köszönöm az infót kér,hogy ezt a kábelforgalmazók nem osztják meg. Nyilván üzleti érdekből. Az a pár ezer Ft nekik a mutiplikálódott eladások után milliókat hozhat és akkor talán néhány ember használni is tudja. A többi meg úgysem fogja visszavinni a kébelt
0 tetszik
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
Ha ez a cél, akkor érdemes valahol keresni samsung hdmi-usb c kábelt, sajnos az újabb szoftverek már nagyon kényesek ilyen szempontból, nem feltétlen működnek együtt egy bármilyen gyártó kiegészítőjével. Ha samsungosat nem találsz, az apple-evel érdemes még egy próbát tenni, az ő kiegeik szoktak még jók lenni, de mivel ez magasabb árkategória, neten rendeld le, hogy ha ezzel sem menne, akkor vissza tudd küldeni.