Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A71 (időjárás app, segítség)

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-05-2022 05:36 AM)
286 Megtekintések
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Sziasztok, olyan problémával állok szemben hogy amióta megkaptam az Android 12-t, azóta egyre gyakrabban magától bekapcsolja az időjárás appot pedig be sem lépek bele, nem nyomom be direkt és ki van kapcsolva a bixby routines szolgáltatás, remélem tudtok valamilyen megoldást erre, válaszaitokat nagyra értékelném!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Próbálom reprodukálni az említett jelenséget a saját A71-emen, azonban sehogy sem jön össze. Ha csinálsz egy új, tiszta kezdőképernyőt, törlöd az összes többit, újraindítod a telefont és megint berendezed a kezdőoldalaidat, akkor sem hárul el a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
6 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Kicsit részletezed ezt a magától elindítja az alkalmazás dolgot ?
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Szóval arról van szó hogy 3 kezdőképernyőm van és az alapértelmezettnek beállítotton nincs az időjárások app hanem az egyel mellette lévőn, tehát lapoznom kell hogy rá tudjak nyomni az applikációra, viszont én mindig a beállított kezdőképenyőn szoktam lezárni a mobilom így rá nyomni sem tudnék aztán van hogy lezárom a telefonom és mikor kinyitom akkor belelép valahogy még is, gondolod hogy a kezdőképernyős időjárás widget bugos és ez miatt gondol egyet aztán úgy érzékel mintha saját magam nyomnám meg?
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Próbálom reprodukálni az említett jelenséget a saját A71-emen, azonban sehogy sem jön össze. Ha csinálsz egy új, tiszta kezdőképernyőt, törlöd az összes többit, újraindítod a telefont és megint berendezed a kezdőoldalaidat, akkor sem hárul el a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Újra csináltam azt a kezdőképernyőt és újra indítottam a mobilom és egyenlőre nem csinálja már, lehet csak bugos volt picit a mobil
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@SirokDavid99 

Szia,

Jelentkezett azóta a jelenség?

SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Szerencsére nem, megoldódott a jelenség