Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A12 One Ui 5.1

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-05-2023 07:08 PM)
480 Megtekintések
Zéti
Pioneer
Beállítások

Megérkezett

image

11 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
One UI Core 5.1 egész pontosan.
Van némi különbség a sima és a Core verzió között.🙂
Zéti
Pioneer
Beállítások
🤣🤣🤣
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Eddig hogy tettszik az új szoftver?🙂
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Csak annyi hogy a Core verziós változat a gyengébb mobilokra van kitalálva.
Ez pont olyan mint a Windows-nál hogy a 32 bites változat a gyengébb géperke lett kitalálva, a 64-es pedig az erősebb gépekre.
(Javíts ki ha tévedek) :))
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Mi vicces azon amit írtam ?
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
A 32 bites Windows semmivel sem gyengített verzió vagy éppen kevesebb funkciója van, a cpu architektúrája 32 bites alapon van, míg a mai 64 bit/ARM alapú rendszereken.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@T_Andras_Viktor 

Sajnos nem igazán helyes az összehasonlítás:

• Funkcionalitásban a Core kiadás kevesebbet tud a natúr One UI-hoz képest, ilyen például a(z):
    • Egyes widget-ek hiánya
    • Egyes alkalmazások inkompatibilitása, architektúrától függetlenül (GL, SoundAssistant, stb...)
    • Egyéb QoL alapú beállítások/szolgáltatások
  • Windows-nál az x86 és x64 architektúra egyedül a hardveres erőforrások kezelését és az architektúrával nem egyező alkalmazáskompatibilitást jelenti. Minden beállítás és Microsoft által kiadott szolgáltatás egyaránt elérhető az OS x86 és x64-es kiadásában is.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nem én hasonlítottam össze, válaszoltam egy hamis állításra, miszerint ez olyan mint a windows 32 bites verziója, én is teljesen tudom miben különbözik, a nevében is a CORE az alapvető funkciókat tartalmazza csak. Az is más téma, hogy alkalmazások támogatják még egyáltalán a 32bites rendszereket.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Pardon, @T_Andras_Viktor hozzászólását céloztam meg eredetileg. 😅

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!