dátum: 07-07-2020 09:18 AM
Gyári beállítás után is újra indul. Már szervizben is volt. Azt mondták hogy szoftveresen volt hibája. De már aznap telefonáltam hogy ugyan úgy újra indul lefagy. Vissza kell vinnem. De már elegem van higy fizettem a telefon törlesztőt és nem tudom normálisan használni. Pénteken megyek és vissza viszem és cserélek ki!! Ilyen nincs hogy nem lehet rá rakni semmit sem mert újra indul hát azért okos telefon vagy akkor vegyek nyomó gombos telefont.... Google Play aruhazbol letiltott játékokról van szó.. Úgy beakad hogy sípol. Mondják hogy töröljem le a játékokat.... Ja akkor nem lehet rá rakni semmit....
dátum: 07-07-2020 12:09 PM
Hello,
Sajnos ha 3rd party app miatt indul ujra a telefon, akkor az adott feljesztőnél kellene ezt jelezned. A szervizben az eredeti SW-vel összefüggő, illetve a hardweres hibákat tudják elháritani.
Üdv,
Soma
dátum: 07-07-2020 12:30 PM
@Budai612 írta:
Google Play aruhazbol letiltott játékokról van szó.
Letiltott vagy letöltött? Illetve kérlek le tudnád írni az alkalmazások nevét?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 07-07-2020 04:37 PM