Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung a50 kamera használata közben újra indul és játékok közben

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-07-2020 09:18 AM)
369 Megtekintések
Budai612
First Poster
Beállítások

Gyári beállítás után is újra indul. Már szervizben is volt. Azt mondták hogy szoftveresen volt hibája. De már aznap telefonáltam hogy ugyan úgy újra indul lefagy. Vissza kell vinnem. De már elegem van higy fizettem a telefon törlesztőt és nem tudom normálisan használni. Pénteken megyek és vissza viszem és cserélek ki!! Ilyen nincs hogy nem lehet rá rakni semmit sem mert újra indul hát azért okos telefon vagy akkor vegyek nyomó gombos telefont.... Google Play aruhazbol letiltott játékokról van szó.. Úgy beakad hogy sípol. Mondják hogy töröljem le a játékokat.... Ja akkor nem lehet rá rakni semmit.... 

0 tetszik
3 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Sajnos ha 3rd party app miatt indul ujra a telefon, akkor az adott feljesztőnél kellene ezt jelezned. A szervizben az eredeti SW-vel összefüggő, illetve a hardweres hibákat tudják elháritani.

Üdv,
Soma

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@Budai612  írta:

Google Play aruhazbol letiltott játékokról van szó.

Letiltott vagy letöltött? Illetve kérlek le tudnád írni az alkalmazások nevét?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia!
Szia @Budai612!

Ha már voltál szervizben is, akkor tényleg lehetséges hogy egy applikáció okozhatja a problémát. A szervizelés során pedig mindig a legfrissebb szoftvert kapod a készülékedre, ezáltal is korrigálva az esetleges hibákat. Sokszor viszont egy egy külsős app zavar be a működésbe pl ha van bármilyen plusz vírusirtó, cleaner és hasonló alkalmazás a készülékeden. Ezeket távolítsd el ha lenne, illetve a beállítások alkalmazások menüpontban érdemes átnézni azok listáját.
Milyen játékok kerültek tiltásra, vagy törlésre? ezt ki tudnád fejteni kérlek?