Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung A21s értesítési hangok

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-06-2021 04:56 PM)
309 Megtekintések
pimre
First Poster
Beállítások

Sziasztok, most először írok ide. Nem tudom, jól tettem-e, hogy a "Válasz a témára" gombot nyomtam. Más nem volt, újat nyitni meg nem akartam. Majd kiderül.

Szóval 1 hete vettem a Galaxy A21S készülékemet. Sikerült lényegében minden beállítást átvenni a régi Galaxy A3-asról. A hangjelzések kivételével. 
Értesítési hangként eddig a Beep Once volt a választásom, és szerettem volna megtartani. Ennyi nekem elég, ha levelet kapok, vagy más értesítést. De a listában a választás a C-vel kezdődőekkel indul.

Ugyanakkor - vicces módon - a csengőhangok közt ott van ez a lehetőség, de ott mást használok.

Megoldható, hogy értesítési hangnak felvegyek egy ilyen egyszerű pittyegést? Jobb híján beállítottam a Signal-t, de jobb szeretném a megszokottat.

Üdv

Imre

0 tetszik
1 Válasz
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Ehhez az alábbiakat kell tenned:

1. Töltsd le innen az említett hangjelzést: https://www.zedge.net/ringtone/f60c4967-d063-4d1b-9e46-6e79956774d3
  2. A letöltött fájlt helyezd a Notifications mappába, melyet közvetlenül a készülék belső tárhelyén találsz.
  3. Amennyiben nem jelenik meg az egyéni értesítési hang, indítsd újra a telefonodat és ellenőrizd megint.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik