Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Régió csere

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-09-2022 07:32 AM)
2897 Megtekintések
Pásztor
Explorer
Beállítások

Sziasztok 

Az lenne a kérdésem hogy tudja- e valaki hogyan lehet régiót váltani?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Vártam, hogy írsz 🙂
Nem lehet csak úgy régiót állítgatni, az esetek nagy többségében a sim kártyához lövi be a régiót a készülék, ha esetleg szürke importos a telefon, akkor maradhat a saját gyártó által megszabott régióján.
Manuálisan úgy lehet átlőni, hogy az adott régiós szoftverre van szükség, amit szeretnél, az Odin programra, és ami fontos, hogy a sim kártya ne legyen a mobilban amíg az újaszoftverezés folyamatban van, és újra be lesz állítva a készülék.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

24 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
A telefon beállításakor kiválasztott régiót nem tudod változtatni csak úgy ha gyári beáll.. vissza és úgy
0 tetszik
Pásztor
Explorer
Beállítások
Igen próbálkoztam vele csak nem dobja fel a választási lehetőséget csak a nyelvet
0 tetszik
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Vártam, hogy írsz 🙂
Nem lehet csak úgy régiót állítgatni, az esetek nagy többségében a sim kártyához lövi be a régiót a készülék, ha esetleg szürke importos a telefon, akkor maradhat a saját gyártó által megszabott régióján.
Manuálisan úgy lehet átlőni, hogy az adott régiós szoftverre van szükség, amit szeretnél, az Odin programra, és ami fontos, hogy a sim kártya ne legyen a mobilban amíg az újaszoftverezés folyamatban van, és újra be lesz állítva a készülék.
natszirt
Navigator
Beállítások

kell egy vpn kiszolgáló, ki kell kapcsolni a sim kártyát, wifi be, Samsung members app adatok törlése Galaxy Store adatok törlése, VPN bekapcs, én a Kasperskyt használok, állítsd a szervert Germany-ra és mehet a menet.

0 tetszik
natszirt
Navigator
Beállítások
ha nem világos küldök róla képernyő képeket
natszirt
Navigator
Beállítások
csak most épp nem érek rá
0 tetszik
natszirt
Navigator
Beállítások
az a baj hogy abban a pillanatban ahogy a sim kártya újra aktív vissza fog tenni az aktuális régióba
0 tetszik
natszirt
Navigator
Beállítások

De ha le akarsz tölteni Appoket vagy játékot ami nálunk nem elérhető az simán működik.

0 tetszik
Pásztor
Explorer
Beállítások
A samsung health monitor miatt érdekel a dolok
0 tetszik