Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Nincs szoftverfrissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-01-2022 12:18 PM)
335 Megtekintések
lillx
Apprentice
Beállítások
Szeretném frissíteni a telefon szoftverét, de azt írja hogy naprakész. Összehasonlítottam másokéval, nekik már sokkal újabb verziójuk is van, és amióta megvettem a telefont, nem rémlik hogy írta volna hogy elérhető új. Emojim sincsen annyi mint másnak. (A71)  Hogy tudnám letölteni az új frissítést?

image

8 Válaszok
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Próbáld meg, hogy PC-re letöltöd a Smart Switch programot, és azon keresztül futtatod le a frissítés csekkolási lehetőséget. Ha ott sem lát, akkor javaslom, látogass meg egy Szervízpontot, ahol orvosolni tudják a problémát.

lillx
Apprentice
Beállítások
Köszönöm, megpróbálom!
0 tetszik
petrosz86
Student
Beállítások
Üdv!
Ha jól látom Spanyolországi a telefon, de Magyarországon használod. Próbáld megváltoztatni a telefon régió kódját. A linken egy kis segítség, ha minden igaz működnie kell. https://ihax.io/change-csc-samsung/
lillx
Apprentice
Beállítások
Milyen régió kódra érdemes állítanom? A magyarországihoz többet is felhoz.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

XEH

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

petrosz86
Student
Beállítások
XEH-ra ami a magyar független szoftver. Után kapnod kellene frissítéseket. Ha a szolgáltatói szoftver adatainál mindenhol xeh lesz.
lillx
Apprentice
Beállítások
Beírtam az IMEI kódot úgy ahogy írta az oldal. Azt írja, ismeretlen, most?Screenshot_20220203-095415_Phone.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Odinnal lenne érdemesebb próbálkozni imho.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!