Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

nem fogadott hívás kijelzése

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-08-2020 10:11 PM)
17789 Megtekintések
adda
First Poster
Beállítások
Sziasztok.
Segítsetek kérlek, hogy mièrt nem jelenik meg a Samsung a20-as telefonomon ha nem fogadok egy hívàst? Hogy lehet beállítani, hogy megjelenjen a zöld telefonkagyló ikonnàl?

11 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! A beállításokban az alkalmazások menüpontban keresd ki a telefon nevű alkalmazást, kattints rá, majd az értesítések lehetőséget válaszd, és a kapcsolót kapcsold be az alkalmazásikon-jelvényeknél. Nekem ez a tippem, remélem beválik ez a megoldás. 🙂
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Mindenképpen érdemes megnézni @GTamás által is ajánlott értesítési beállításokat, azonban itt gyanúsan 3. féltől származó alkalmazás vagy rendszerhiba lesz a ludas.

Szóval ha van valamilyen hívásszűrő, készülékoptimalizáló vagy hasonló műfajú applikáció a készüléken, mindenképp érdemes lenne eltávolítani és tesztelni a nem fogadott hivások értesítésének helyes működését. (Erre még egy tökéletes alternatíva lehet a Biztonságos mód használata is.)

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia, 

Nekem is gyanús, hogy nem jelzi ki a hívásokat. Ez maximum akkor történhetne meg, ha nem adtál engedélyeket az applikációnak, hogy küldjön neked értesítést. Valószínű RozvM tippje lesz a jó. 

Ha mégsem, akkor viszont több infóra lesz szükségünk,

-Egy hívást sem jelez ki, vagy csak a nem fogadottakat?

-Bármilyen egyéb jelenség is társul ehhez? 

Nagyonori
First Poster
Beállítások
Sziasztok, sajnos kB. 1 hónapja nem jelzi az s10+ telefonom a nem fogadott hivasokat a kijelzon. Ha belepek a hivasinfoba ott látom, de nem jelzi amúgy sajnos..... Tudtok segíteni? Minden értesítés beállítás aktív pedig. Jahhhh és sajnos ugyanez a viber, nem jelzi az üzeneteket, csak akkor, ha belepek. Minden frissítés update :smiling-face: köszönöm a segítséget előre is.
0 tetszik
biczomeli
First Poster
Beállítások

Szia!nekem ugyanez a problémám;s9 + van,és a nemfogadott hívás,viber üzeneteket sem írja ki csak ha belemegyek az appba.Neked sikerült megoldani?ja és a beallitasokba nem engedi hogy nem fogadott hívások értesítese.

0 tetszik
Members_b6L6jof
First Poster
Beállítások

Megoldodott neked? 

Most nekemis ezt csinalja a telom. Android A40.

0 tetszik
illeshor
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Az A40 telóm ugyanezt csinálta. Mindent átnéztem, bekapcsoltam a telefon menüjében, mégsem működött. Nagy nehezen jöttem rá, hogy a "phone cleaner" app értesítés tisztító funkciót kellett csak kikapcsolni. Az tiltotta le az értesítés ikonokat.  Azóta jó.

Members_f8GGYg7
First Poster
Beállítások

Köszönöm! Hetek óta kerestem a megoldást, és ez a jó tipp :smiling-face:

Macska67
First Poster
Beállítások
Nekem Note 20 van se a messengert se a vibert se a nem fogadott hívásokat nem jelzi. A messengerbe a buborékok ugyan megjelennek de az édes kevés! Phone clearem nincs, azt nem tudom leállítani! Mit tegyek????
0 tetszik