Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Mikorra várható a Galaxy A71-re az OneUI 5 (Android 13)?

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-11-2022 04:29 PM)
1556 Megtekintések
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Sziasztok!:) Érdeklődni szeretnék hogy nagyjából mikorra várható a Samsung Galaxy A71-re az One UI 5, android 13-as frissítés? Mert nem igazán találkoztam nagyon a frissítési menetrenddel viszont emlegették hogy lesz valamikor idén ha minden igaz frissítés rá. Remélem ezzel kapcsolatban tudtok-e valamit, illetve hogy a készülékem még támogatott e az android 14-re, 2020 ban andorid 10-el startolt el, azóta 12 van rajta, válaszotaikat nagyra értékelném😄
U.i: Telekomos

3 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Android 14-el már nem támogatott az A71

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, az A71-re elindult már a One UI 5 frissítés. Keress rá a mobilon a frissítésre, esetleg PC-n SmartSwitch-csel. Azonban nem minden A71 kapja meg egyszerre. A menetrend pedig itt érhető el: https://eu.community.samsung.com/t5/társalgó/hivatalos-magyarországi-menetrend-one-ui-5-höz-11-24/td...

Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A mai napon pedig meg is érkezett: https://eu.community.samsung.com/t5/t%C3%A1rsalg%C3%B3/hivatalos-magyarorsz%C3%A1gi-menetrend-one-ui...

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
29 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Ellenőrid hogy naprakész e a szoftver verziója,mert ma adták ki az A71-re.🙂
Megoldás
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Android 14-el már nem támogatott az A71
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Rendben, ellenőrizni fogom aztán hátha kapok értesítést. Egyébként nem baj ha nem kapok már újabb szoftvert rá mert max 2 évig tervezem használni, addig egy aksi csere lesz és kihozok valami új Samsungot, viszont köszönöm szépen hogy válaszoltál az üzenetemre, hálás vagyok érte😄
winike1996
First Poster
Beállítások
Helló
Én azt olvastam hogy decemberben mert én is várom természetesen:)
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Ellenőrizd hogy naprakész e a szoftver verziója!🙂
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Csáó. Akkor lehet nemsokára megérkezik majd, kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz meg hogy mennyivel lesz jobb mint az OneUI 4.1. Viszont picit sajnálom hogy ez lesz az utolsó nagyobb frissítés rá, mert a mai napig egy eszméletlenül gyors és elképesztő mobil.
0 tetszik
winike1996
First Poster
Beállítások
Igen ezzel én is így vagyok
Dehát haladni kell a korral úgy mond :smiling-face:
0 tetszik
SirokDavid99
Explorer
Beállítások
Pontosan, ez sajnos ilyen viszont lehet a következő mobilom is A szériás lesz, imádom ezt a szériát viszont bőven el fogok szórakozni azzal hogy megnézzem hogy melyik az amelyik ehhez hasonlóan erős és felszerelt készülék de mindenképpen ennél a márkánál maradok.
0 tetszik
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, az A71-re elindult már a One UI 5 frissítés. Keress rá a mobilon a frissítésre, esetleg PC-n SmartSwitch-csel. Azonban nem minden A71 kapja meg egyszerre. A menetrend pedig itt érhető el: https://eu.community.samsung.com/t5/társalgó/hivatalos-magyarországi-menetrend-one-ui-5-höz-11-24/td...