dátum: 09-01-2024 09:03 AM
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy A53 5G mobilom.
Sajnos elfelejtettem a képernyőzár jelszavát, így nem tudom feloldani a telefont.
Abban kérnék segítséget, hogyan lehetne feloldani a készüléket ADATVESZTÉS NÉLKÜL!!!
Számomra nagyon fontos fényképek vannak rajta. Másfél éve nem lett mentve a telefon.
Google és Samsung accountom van. De a Samsungnál nem lett sajnos beállítva a hozzáférés, így csak a térképen látja a telefont a fiók, és törölni lehetne, de feloldani nem mert nincs olyan menü választási lehetőség.
Kérem, ha valaki tud bármit ami segíthet rajtam, akkor írjon.
dátum: 09-01-2024 02:13 PM
dátum: 09-01-2024 04:44 PM
dátum: 10-01-2024 09:11 PM
Gyanús, hogy kivették a távoli felodlás lehetőséget a smartthings-ből... pár hónapja még fel tudtam oldani vele a képernyőzárat távolról, de ma már nálam sincs ilyen menüpont. 😞
dátum: 11-01-2024 04:47 PM
Szia,
A weboldalon keresztül próbáltad?
https://smartthingsfind.samsung.com/
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 11-01-2024 05:37 PM
dátum: 11-01-2024 07:44 PM
Pardon, valóban, december 4-én a távoli feloldás funkció ki lett vezetve a platformról.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 11-01-2024 07:51 PM
dátum: 11-01-2024 11:38 PM
Sajnos egyelőre nem tudok ilyenről, de mindenképp szólok, ha találok valamit! 🙂
dátum: 04-10-2024 05:21 PM
Szia, én úgy jártam, hogy kikapcsoltam készülékcsere miatt a készüléket és nem használtam fél évig. képernyőzárat nem használtam, mert felesleges, és a mintát alapból sem használtam soha. ma visszakapcsoltam és kért egy mintakódot , amit automatikusan ráraktak , így védve a készüléket. Reklamáltam, közölték, hogy készülékvédelem miatt került rá, nem tudják feloldani, menjek be egy szakszervízbe, ami díjköteles és feloldják. Berágtam, írtam egy szép hangvételű emailt, 1 óra múlva feloldották központilag.
Érdemes megpróbálnod.