Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Képernyőzár feloldása

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-01-2024 09:03 AM)
20630 Megtekintések
Members_2SNRTMz
First Poster
Beállítások

Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy A53 5G mobilom.
Sajnos elfelejtettem a képernyőzár jelszavát, így nem tudom feloldani a telefont.
Abban kérnék segítséget, hogyan lehetne feloldani a készüléket ADATVESZTÉS NÉLKÜL!!!
Számomra nagyon fontos fényképek vannak rajta. Másfél éve nem lett mentve a telefon.
Google és Samsung accountom van. De a Samsungnál nem lett sajnos beállítva a hozzáférés, így csak a térképen látja a telefont a fiók, és törölni lehetne, de feloldani nem mert nincs olyan menü választási lehetőség.
Kérem, ha valaki tud bármit ami segíthet rajtam, akkor írjon.

0 tetszik
11 Válaszok
Osnyak
Voyager
Beállítások
Ha jól tudom léteznek olyan szervizek, ahol képesek valahogy lementeni az adatokat. Nem tudom hogy hogyan működik.
0 tetszik
Gabor29
Helping Hand
Beállítások
Szia! Talán ez segítség lehet a probléma megoldására. https://mspoweruser.com/hu/how-to-unlock-samsung-phone-if-you-forgot-password/
0 tetszik
Tommy2234
First Poster
Beállítások

Gyanús, hogy kivették a távoli felodlás lehetőséget a smartthings-ből... pár hónapja még fel tudtam oldani vele a képernyőzárat távolról, de ma már nálam sincs ilyen menüpont. 😞

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A weboldalon keresztül próbáltad?
https://smartthingsfind.samsung.com/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tommy2234
First Poster
Beállítások
Igen, ott próbáltam, kerestem a menüpontot (ami korábban megvolt), de egyik telefonom esetén sem találtam.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Pardon, valóban, december 4-én a távoli feloldás funkció ki lett vezetve a platformról.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tommy2234
First Poster
Beállítások
Hát nagy kár érte.... Köszi a választ. Esetleg valami más megoldás helyette, ami nem jár adatvesztéssel?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sajnos egyelőre nem tudok ilyenről, de mindenképp szólok, ha találok valamit! 🙂

0 tetszik
Coryn
Pioneer
Beállítások

Szia, én úgy jártam, hogy kikapcsoltam készülékcsere miatt a készüléket és nem használtam fél évig. képernyőzárat nem használtam, mert felesleges, és a mintát alapból sem használtam soha. ma visszakapcsoltam és kért egy mintakódot , amit automatikusan ráraktak , így védve a készüléket. Reklamáltam, közölték, hogy készülékvédelem miatt került rá, nem tudják feloldani, menjek be egy szakszervízbe, ami díjköteles és feloldják. Berágtam, írtam egy szép hangvételű emailt, 1 óra múlva feloldották központilag.

Érdemes megpróbálnod.

0 tetszik