Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Hogyan lehet megcsinálni, hogy a fényképezésnek ne legyen hangja?

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-04-2024 12:59 PM)
3005 Megtekintések
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Igen, gondolom a rendszerhangot kéne lenémítani, de ha azt lenémítom, a messenger értesítési is lenémulnak. Az értesítési hangot hiába húzkodom, valamiért nem azon van a messenger. Van valami megoldás erre, hogy a messenger csipogjon, de a fotózásnál ne legyen hang?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Európai előírás miatt nem lehet kikapcsolni a hangját. Csak akkor van erre lehetőség, ha rezgő vagy néma üzemmódban van. Erre hozhatsz létre egy Bixby rutint.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

13 Válaszok
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Ezt nem értem! Egy fényképnek nem lehet hangja! Kivéve persze ha csinálsz belőle egy videót, vagyis a kèp teszem azt 1 percig látható a filmen és közben rábeszélsz.
Nem videó kèszítést akartál kérdezni csak tévedésből írtál fényképet?
0 tetszik
Beállítások
Szia !
Szerintem nincs.
0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Bocsi, elírtam. Igen, a készítésnél. A fénykép és a videó készítésnél lévő hangot szeretném valahogy levenni.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Közben kisèrletezgettem a telefonomon, de ha letiltottam a videó felvèteléhez a hangot, akkor a videót sem engedett kèszíteni. Ez "érdekes". Talàn más telefonokon mègis van lehetőség levenni a videó hangjàt, nem tudom.
Vannak itt hozzáértök, hátha azoknak van ötlete a problèmád megoldására.
Nekem nem lenne gond, mivel lementenèm az asztali gépemre és több videószerkesztő programom is van amikkel ki tudom vágni a hangot. Igaz, az egy csomó plusz munka és neked meg eleve úgy kellene. Sajnálom, hogy nem talàltam a gépemen megoldàst.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Idézet, ami neked sajnos rossz hír lehet:

"A gyártó újabb okostelefonjain azonban, mint például a Galaxy S8, a Galaxy S9 és a Galaxy S10 a dolog már egy kissé másképp néz ki, a fényképezőgép hangjának kikapcsolásához ugyanis le kell némítanunk a telefon összes hangját, a néma vagy a rezgő mód aktiválásával"
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Hát ez szomorú.. de nagyon köszönöm a segítséget! 😃
Gyuri49
Voyager
Beállítások
No ezért van nekem elegem a modern technikàból! Nem vagyok begyöpesedett fejű, de tudod ha van egy technikai szerkezet és az tudja azt amiért az ember megveszi, de később továbbfejlesztik, jobbá, gyorsabbá teszik, plusz funkciókat adnak hozzá, de ami jó volt azt meghagyják, azzal semmi bajom! Azonban ha az újabb fejlesztésekkal éppen azt hagyják ki ami jó volt benne, no azzal engem ki lehet zavarni a világból! Esetedben úgy látszik, hogy ez utóbbi történt, mert a régi telefonokon ki lehetett kapcsolni a hangot! Ilyenkor a fejlesztőnek a fejéhez vágnám a telefont es elmondanám, hogy miért is tettem!
0 tetszik
Zsófiaa
Pioneer
Beállítások
Hát igen, pedig nagyon régóta Samsungos vagyok, szinte teljesen meg voltam vele elégedve, de egyre több olyan dolgot hoznak be, vagy vesznek ki ami számomra nem előnyös, sőt.. Na de hát ez van, sajnos nem lehet ezzel semmit tenni.. a54-em van egyébként, tök jó, de jobban örülnék, ha jóval személyre szabhatóbb lenne a rendszer.
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Európai előírás miatt nem lehet kikapcsolni a hangját. Csak akkor van erre lehetőség, ha rezgő vagy néma üzemmódban van. Erre hozhatsz létre egy Bixby rutint.