Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy A14 lassú indítás

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-02-2024 03:46 PM)
361 Megtekintések
Csani10
Explorer
Beállítások
Üdv. Valaki tudna abban segíteni hogy amikor újraindítom vagy be akarom kapcsolni a telefonomat akkor nagyon sok ideig tart még bekapcsolom kb 5-10 perc. Telefonom modellje: Samsung Galaxy A14
0 tetszik
14 Válaszok
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Nekem van A12 és A14-es gépem is. Mindkettő gyorsan betöltött, de az A14 mióta megkapta az android 14-es frissítést azóta lassabb, nehezen tölti be a 2-ik, 3-ik oldalt, nehezen tölti be a neten ha új oldalt akarok megnèzni és egyéb hibákat is okozott a frissítés. Legszívesebben falba verném a fejem, hogy engedtem frissíteni!
Neken végleg nem jött be, miközben az A12-es tökéletesen müködik az android 13-ról ami előzőleg a galaxy 14-en is volt!
0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások

Talán egy gyári visszaállítás segít a problémán, de én nem fűzök hozzá nagy reményt. 

Gyuri49
Voyager
Beállítások
Kösz a tanácsot, de sajnos már kétszer is megtettem. Először elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítést, ezért ismét megcsinàltam a visszaállítast, de ez a r.o.h.a.dt android 14 nagyon ragaszkodik hozzám és akkor is az települt, pedig a Galaxy a12-t másoltam át, de az eredmény nulla!
Mar csak abban reménykedem, hogy majd jön valami új frissítés és az kissé javít a helyzeten, de lehet, hogy hiú ábránd marad részemről.
Vagyis a gondolatod második része jött be nálam. Amennyire szeretem a Galaxy a12-t, annyira gyülölöm az a14-et!
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Közben jött egy frissítés, de inkább az is csak bajt okozott. Egy csomó alkalmazást elállított az általam beállítottról, ezért kénytelen voltam azok visszállításával szórakozni.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Nem ismerem a 13-at, de nekem a 12 pillanatok alatt betölt, ellentétben a föntebb említett A14-el, az alapból gyári hibás, amit nem èn állítok, hanem egy Samsung márkaszervizes ismerősöm. Ha még lehetne kapni új Samsung Galaxy A12-t, biztos vennék egyet.
No persze ha lehetne ezekben házilag is majd akkut cserélni, akkor eszembe nem jutott volna új gépet venni, de sajnos nem lehet. Állítólag az új Uniós szabvány már valamikortól megköveteli, hogy ismét cserélhetők legyenek.
De ugye az még a jövö, azt nekem (75. èves vagyok) meg is kellene élnem (érnem)!
0 tetszik