Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Bluetooth

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-02-2022 05:25 PM)
285 Megtekintések
Tibcsi25
Apprentice
Beállítások

Sziasztok! Egyszerre  van csatlakoztatva egy Huawei okosóra és egy bluetooth headset. Készülék egy A52s. Bejövő hívásnál hol az órára hol a headset-re adja a jelet, és azon lehet beszélni. Autóban teljesen jól működik, ott mindig a kocsi veszi fel a hivást. Kérdezném, hogy beállítási probléma vagy csak nem tud különbséget tenni a viselhető eszközök  között. Előre is köszönöm 

6 Válaszok
Gujdo
Explorer
Beállítások
Nem lehet h az optimális üzemmód miatt nem fut a háttérben pl a huawei health? Nekem pl van samsung s huawei óra. Egyszerre mindkettő is működnek. Kocsiban logikus h nem kell külön alkalmazás azért működik normálisan. Akksi beállításoknál jól vannak beállítva?
Gujdo
0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Szia !
Ha azt szeretnéd beállítani,hogy a hívást a headset fogadja akkor azt a Bluetooth beállításoknál keresd.
A headset neve melletti fogaskerékre kattintva éred el.
0 tetszik
Tibcsi25
Apprentice
Beállítások

Szia! Ezen már túl vagyok!
A headset-nel a hívás van beállítva. Az óránál ezt nem engedi. Meg mindig azt csinálja,hogy bejövő hívásnál először az órára adja ki, majd kézzel kell átváltani a headset-re

0 tetszik
Tibcsi25
Apprentice
Beállítások

Huawei p30-nal ezzel nem volt gond. Bejövő hivas estén csengett mindkettő és de amikor telefonnal vettem fel mindig a headset-re küldte a hívást.

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Én Watch4-et és Buds2-őt használok, nem állítottam ezzel kapcsolatban semmit, de ha a füles csatlakoztatva van, bármelyik eszközön veszem is fel, akkor is a fülesre kapcsolja a hangot. Szerintem előfordulhat, hogy magával a más márkájú órával vagy fülessel van probléma.
0 tetszik
Tibcsi25
Apprentice
Beállítások
Köszönöm
0 tetszik