Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Biztonsági frissítések A szériás telefonokon

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-02-2025 07:51 PM)
153 Megtekintések
Beny1256
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!

Találtam ezt a linket a Samsung telefonok biztonsági frissítései kapcsán:

Itt az A53-A54-A55 modellt mint enterprise editiont sorolják föl a havi update-ben részesülők között. Amennyire sikerült utánanézzek, az enterprise edition telefonok alatt az üzleti, flottában menedzselt és értékesített telefonok tartoznak.

Az lenne a kérdésem, hogy ha én A/4-es normál állampolgárként rendelek az Alzáról, a Mediából vagy a SES-ről egy A54/55 telefont, akkor az is kap-e havonta frissítést?

+1 kérdés, hogy biztonsági szempontból van-e különbség az S és az A széria frissítései között, vagyis a mindkét típusnál felmerülő problémákat mindkét helyen javítják-e. Tisztában vagyok vele, hogy a user a leggyengébb láncszem, de mégis megnyugtatna a Samsung frissítési hálója az A szériás eszközökön :smiling-face:

Köszönöm előre is!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az A53, A54, A55 jelenleg havi rendszerességgel kapnak biztonság frissítést akkor is, ha lakossági ügyfélként vásárolsz. Minden fellelhető problémát javítanak az adott készüléken a biztonsági frissítések során, nem hagyják egyik modellen sem befoltozatlanul, mert A szériás.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az A53, A54, A55 jelenleg havi rendszerességgel kapnak biztonság frissítést akkor is, ha lakossági ügyfélként vásárolsz. Minden fellelhető problémát javítanak az adott készüléken a biztonsági frissítések során, nem hagyják egyik modellen sem befoltozatlanul, mert A szériás.
Beny1256
Apprentice
Beállítások
Szuper, nagyon szépen köszönöm! Akkor csak félreérthető a kommunikáció a Samsung részéről (vagy én keresek a kákán is csomót).

Köszi még egyszer!
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Valóban nem egyértelmű, de neten rákeresve az látszik, hogy az A5X havonta kapja ezeket a patcheket. Szerintem nem baj az, ha ezt is figyelembe veszed és tudatosan választasz magadnak készüléket.😊
Beny1256
Apprentice
Beállítások
Igyekszem nem marhaságra költeni a pénzem :smiling-face: meglátjuk black friday magasságában mi lesz kedvezőbb csomag, közben még jobban utánanéztem és egy kellően kényelmes black friday ajánlattal még az S24FE is beleférhet, persze ehhez majd látom mit tud az A56, és mennyire esik az S24FE az év során.

Mindenesetre köszönöm még egyszer a megerősítést!