Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Alap böngésző megváltoztatása appokon belül

(Témakör létrehozásának dátuma: 3 hete)
56 Megtekintések
hussano
First Poster
Beállítások

Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy tudom átállítani úgy az alap böngészőt chrome-ra, hogy az alkalmazásokon belül is azt használja, és ne a Samsung internetet.

Alkalmazásokban át van állítva az alapértelmezett böngésző chrome-ra és a samsung internet appot is kitöröltem elvileg, mégis mindig azt nyitja meg alkalmazáskon belül.

Köszi !

0 tetszik
5 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Tudnál mutatni egy képernyőképet, hogy miben nyitja meg most, ami neked gond?

Ha törölted az appok közül a Samsung Internetet, nem tudják az appok sem abban megnyitni a linkeket.

Én így látatlanba arra tippelnék, hogy valamiért mégis az alkalmazásokba beépített böngészőt használja a Chrome helyett, de nem a Samsung Internetet, ha nincs is rajta a készüléken.
0 tetszik
hussano
First Poster
Beállítások

Üdv, köszi a választ, pedig még a samsung passot is beadja:

Screenshot_20250403_151313_MVM Next.jpgScreenshot_20250403_150838_Permission controller.jpg
"Én így látatlanba arra tippelnék, hogy valamiért mégis az alkalmazásokba beépített böngészőt használja a Chrome helyett, de nem a Samsung Internetet, ha nincs is rajta a készüléken."

Erre esetleg tudsz valami megoldást ?
Köszi !

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ha jól látom, akkor te egy appot nyitottál meg, ahol feldobja a Samsung Passt.

A Samsung Pass jelszókezelő az független a böngészőtől, az appok jelszavait is tudja önmagába menteni, nem kell ehhez a Samsung Internet.

Azért kínálja fel, mert a Samsung Pass rajta van a készüléken és ez a Samsung alap jelszókezelője.

Itt tudod elvileg kikapcsolni: Beállítások>Biztonság és Adatvédelem>További biztonsági beállítások>Jelszavak, Jelkukcsok, automatikus kitöltés és ott tudod testreszabni.
0 tetszik
hussano
First Poster
Beállítások

Köszi szépen, esetleg nem tudod, hogy lehet kényszeríteni a chromet minden alkalmazásban ?

0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Belépés a beállításokba, ott az Alkalmazások funkcióba, majd a Chrome-ot megnyitod és a Böngésző alkalmazast megnyitva kiválasztod azt amit alapèrtelmezetnek akarsz! Aztán már teljesen mindegy, hogy melyik böngészőt nyitod meg, akkor is a kiválasztott fog működni! Én pld a Duckduckgo-t kedvelem és a Samsung Galaxy telefonomon akár a Chrome-ot, akár a Samsung Internetet nyitom meg, mindig a Duck müködik.
Nem vagyok szakember, csak saját tapasztalatból írtam le az előbbieket, mindezt már 3 Galaxyn kipróbáltam: A12, A14, A16-on is.
0 tetszik