dátum: 06-01-2020 02:11 PM
Sziasztok!
Eddig galaxy s7 telefonom volt, gond nélkül fényképeztem, vettem fel videókat, majd továbbítottam a facebookos messenger applikációban a családnak.
Váltottam A70-re, a képekkel minden oké, de mostmár vagy nem tudom elküldeni a videókat, vagy nem tudják lejátszani őket a többiek.
A férjemnek A5-tel ugyan ez a problémája, pl az S7 telefonommal a tőle kapott videók mindig beakadnak pár másodperc után.
Szerintetek a telefonnal lehet valami probléma, vagy a messenger hibás?
Esetleg ennél az A-s szériánál van valami speciális beállítás, ami miatt a többi telefonnal nem jók a videók?
Üdv:
xSzilvi
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 07-01-2020 09:03 PM
Szia!
Hasonló problémával már nekem is sikerült találkoznom, a régebbi készülékek Messenger-je általában nem kezelte a náluk (jóval) nagyobb felbontású videókat.
Az alábbiakat érdemes véghez vinni, hátha javul a helyzet:
Emellett kérlek le tudnád a pontos hibajelenséget, amikor A70-ről próbálsz videót küldeni?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 07-01-2020 09:03 PM
Szia!
Hasonló problémával már nekem is sikerült találkoznom, a régebbi készülékek Messenger-je általában nem kezelte a náluk (jóval) nagyobb felbontású videókat.
Az alábbiakat érdemes véghez vinni, hátha javul a helyzet:
Emellett kérlek le tudnád a pontos hibajelenséget, amikor A70-ről próbálsz videót küldeni?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 08-01-2020 11:09 AM
Köszönöm a választ!
Majd mindenkinél frissítgetem a messengert, hátha tényleg az a baj.
Amikor A70-ről küldök videót, nálam minden rendben, nincs hibajelentés. A fogadó oldalokon sincs jelentés, csak szóltak, hogy:
- vagy el sem indul a videó,
- vagy elindul úgy, hogy a hang megy rendesen, de a kép pár másodperc után beakad.
Üdv:
xSzilvi