Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A70 videó küldése

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-01-2020 02:11 PM)
1883 Megtekintések
xSzilvi
Student
Beállítások

Sziasztok!

Eddig galaxy s7 telefonom volt, gond nélkül fényképeztem, vettem fel videókat, majd továbbítottam a facebookos messenger applikációban a családnak.

Váltottam A70-re, a képekkel minden oké, de mostmár vagy nem tudom  elküldeni a videókat, vagy nem tudják lejátszani őket a többiek.

A férjemnek A5-tel ugyan ez a problémája, pl az S7 telefonommal a tőle kapott videók mindig beakadnak pár másodperc után.

Szerintetek a telefonnal lehet valami probléma, vagy a messenger hibás?

Esetleg ennél az A-s szériánál van valami speciális beállítás, ami miatt a többi telefonnal nem jók a videók?

Üdv:

xSzilvi

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Hasonló problémával már nekem is sikerült találkoznom, a régebbi készülékek Messenger-je általában nem kezelte a náluk (jóval) nagyobb felbontású videókat.

Az alábbiakat érdemes véghez vinni, hátha javul a helyzet:

• Messenger esetleges frissítése (Play Áruház➡➡Saját alkalmazások és játékok➡Messenger➡Frissítés)
  • Messenger alkalmazásadatainak törlése (Beállítások➡Alkalmazások➡Messenger➡Tárhely➡Adatok törlése)
  • Messenger újratelepítése
  • A telefon szoftverének esetleges frissítése (Beállítások➡Szoftverfrissítés➡Letöltés és telepítés)
  • Gyári beállítások visszaállítása (Beállítások➡Általános kezelés➡VIsszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása)

Emellett kérlek le tudnád a pontos hibajelenséget, amikor A70-ről próbálsz videót küldeni?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

2 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Hasonló problémával már nekem is sikerült találkoznom, a régebbi készülékek Messenger-je általában nem kezelte a náluk (jóval) nagyobb felbontású videókat.

Az alábbiakat érdemes véghez vinni, hátha javul a helyzet:

• Messenger esetleges frissítése (Play Áruház➡➡Saját alkalmazások és játékok➡Messenger➡Frissítés)
  • Messenger alkalmazásadatainak törlése (Beállítások➡Alkalmazások➡Messenger➡Tárhely➡Adatok törlése)
  • Messenger újratelepítése
  • A telefon szoftverének esetleges frissítése (Beállítások➡Szoftverfrissítés➡Letöltés és telepítés)
  • Gyári beállítások visszaállítása (Beállítások➡Általános kezelés➡VIsszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása)

Emellett kérlek le tudnád a pontos hibajelenséget, amikor A70-ről próbálsz videót küldeni?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

xSzilvi
Student
Beállítások

Köszönöm a választ!

Majd mindenkinél frissítgetem a messengert, hátha tényleg az a baj.

Amikor A70-ről küldök videót, nálam minden rendben, nincs hibajelentés. A fogadó oldalokon sincs jelentés, csak szóltak, hogy:

- vagy el sem indul a videó,

- vagy elindul úgy, hogy a hang megy rendesen, de a kép pár másodperc után beakad.

Üdv:

xSzilvi